ePrice TV oferă audio și mobilier

Pe ePRICE o nouă promoție este valabilă până la sfârșitul lunii martie 2021 atât pentru consumatorii finali, cât și pentru numerele de TVA: acestea sunt „zilele de rambursare”, care vă permit să obțineți Cupon de reducere de 20% a valorii ordinelor executate în aceste zile. Să aflăm cum funcționează exact.

Reducere de 20% la voucherele de reducere cu zile de rambursare ePRICE

Noua inițiativă ePRICE este valabilă pe achiziții cu o valoare egală sau mai mare de 299 euro și vă permite să obțineți înapoi 20% din suma cheltuită cu un cupon de reducere pentru o utilizare ulterioară. Acestea din urmă nu sunt cumulative, dar cu mai multe achiziții eligibile este totuși posibil să se obțină un număr corespunzător: sunt activate într-un singur coș la rând în ordinea creării datelor începând cu 17 mai 2021. Valoarea maximă plătibilă pentru un voucher, după cum putem citi în regulament, este egal cu 1000 de euro.

Voucherele pot fi utilizate pentru comenzi simple de una sau mai multe produse vândute și expediate prin ePRICE pentru o sumă egală sau mai mare de 199 euro de la 00:01 din 17 mai fi 23:59 del 23 mai 2021. Din păcate, inițiativa nu poate fi combinată cu alte promoții și are unele excluderi: produsele Apple, magazinele recondiționate și cele achiziționate cu opțiunea de închiriere „Always New” nu sunt incluse.

Pentru a primi bani înapoi, puteți cumpăra în continuare un număr mare de produse alegând din catalogul ePRICE: de la smartphone la PC, de la tabletă la smart TV, de la platan rotativ la electrocasnice și multe altele. Pentru mai multe informații despre inițiativă, puteți urmări acest link.

S-ar putea să vă intereseze: cele mai bune notebook-uri pentru munca inteligentă, alegerea noastră

Articolul anterior Am încercat produsele SONOFF Zigbee pentru casa inteligentă: iată impresiile noastre

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *