Utilizatorii care decid asta lasă-ți iPhone-ul pentru a începe o viață nouă cu un smartphone Android nu sunt mulți, dar există. Nu, aceasta nu este o legendă urbană, ci mai degrabă un fapt interesant care a reieșit dintr-un sondaj recent realizat de SellCell din cinci mii de americani.

Peste 91% dintre respondenți și-au confirmat loialitatea față de Big Apple, apreciind în special faptul că Apple nu lasă în urmă iPhone-urile prea vechi, ba chiar și-au adus cele mai recente versiuni ale sistemului de operare Apple. IOS pentru smartphone-urile ceva mai vechi. În timp ce 10% dintre respondenți au simțit trecerea la Android „Prea problematic”, cu toate acestea, sunt cei care au trecut prin robotul verde și au făcut acest lucru din anumite motive specifice.

Să trecem imediat la subiect: utilizatorii care au decis să treacă la Android au făcut acest lucru pentru că au simțit că aceste smartphone-uri erau echipate cu ele. performanțe mai bune, camere și baterii mai mari, precum și pentru aprecierea varietate în design (la urma urmei, nu există o singură marcă Android) șideschideți sistemul de operare, care oferă mari oportunități de adaptare. Jumătate dintre utilizatorii care au decis să-și lase iPhone-ul pentru a trece la Android au ales un smartphone Samsung, în timp ce 30% au preferat un smartphone Pixel.

5G nu este important pentru utilizatorii de iPhone

Apropo de ceea ce preferă utilizatorii de iPhone și Android, unul recent cercetare realizată de BlinkAI Technologies de asemenea, pare să sugereze că acestea din urmă acordă mult mai multă importanță sprijinirii rețelelor de generația a cincea. De fapt, pentru utilizatorii de iPhone 5G contează pentru o durată mai mică decât durata de viață a bateriei, spațiu de stocare, o cameră foto nouă și procesor, iar acesta este doar 34% dintre respondenți care a declarat că suportul pentru rețelele de generația a cincea este un motiv valid pentru a părăsi smartphone-ul actual și a trece la un dispozitiv nou. Un rezultat care ar putea dezamăgi Marele Mar, luat în ansamblu accentul pus de gigantul Cupertino pe suportul 5G.

Utilizatorii Android, pe de altă parte, par să fie mai interesați de 5G decât sunt utilizatorii Apple. Probabil că apare acest interes adăugat bine dintr-o gamă mai largă de smartphone-uri pregătite pentru 5G, și știm că mulți producători au muncit din greu pentru a oferi suport rețelelor de generația a cincea chiar și pe cele mai ieftine smartphone-uri, pentru a permite chiar și oamenilor cu buget redus să exploateze avantajele noului rețele.

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *