Afacere la cheie_605504ce17c1e.jpeg
  • martie 19, 2021 8:08 pm
Nou
Afacere la cheie de vânzare cu un concept deosebit. Franciza Porto Gallo dispune de o modalitate unică de a prepara pui rotisat pe cărbuni, avand retete proprii si unice.

Această afacere de vânzare are posibilitatea de relocare in alta locatie din judetul BACAU sau judetele vecine, deoarece face parte din categoria fast-food tip container (modul mobil stradal cu dimensiuni exterioare de 6m x 2.4m x 2.6m).

Rotiseria este dotată cu toate echipamentele necesare, în conformitate cu standardele de performanță și calitate impuse de francizor, valoarea INITIALA a investiției fiind de 55.000 EURO.

În plus, firma deține toate autorizațiile de funcționare ,contracte cu platformele delivery

Pentru operarea afacerii în cele mai bune condiții, sunt necesari 4 angajați (4 direct productivi ). Astfel, se asigură funcționarea full time a rotiseriei, pe tot parcursul săptămânii.

În ceea ce privește posibilitățile viitorului proprietar al acestei afaceri de vânzare, menționăm aici faptul că veniturile permit o recuperare rapida a investiției.

Pentru a va convinge de calitatea produselor puteti incerca orice produs Porto Gallo in oricare dintre locatiile din tara. Puteti consulta site-ul www.porto-gallo.com pentru a gasi cea mai apropiata locatie de dumneavoastra.

Acest anunt se adreseaza persoanelor interesate de o afacere stabila.

 

Vezi anuntul original  aici
Afacere la cheie

2021-03-19 20:08:45