Afacere la cheie!_60244b1fbdbce.jpeg
  • februarie 10, 2021 9:07 pm
  • Bucuresti, judet Bucuresti, Sectorul 6
Nou
Rulota comerciala complet utilata cu mobilier si aparatura, spatiu de lucru, chiuveta cu robinet instant, rezervor apa si rezervor apa reziduala, instalatie electrica cu panou de sigurante, sistem de iluminare cu LED. Aceasta este echipata pentru productia de Hot Dog reinterpretat. Aparatura continuta:

Racitor bauturi Metro Professional
Bain Marie Metro Professional
Gratar electric neted / striat Metro Professional
Friteuza profesional Metro Professional
Vitrina rece banc Metro Professional
Combina frigorifica Artic –
Incalzitor cu 2 lapmi infrarosu / aparat mentinut cald Metro Professional
Incalzitor Heidi carnet Kitchen Line
Vitrina frigorifica Arctic
Aparat Hot Dog professional cu tapuse

Dimensiuni rulota:
Lungime: 3m + protap 1,5m
Latime: 2,2 m
Inaltime: 2,2m

Rulota este inmatriculata in Romania, ITP valabil pana in 2021, asigurare valabila pana in 2020, sistem de franare functionabil.Rulota a fost folosita la maxim 10 evenimente de Street Food.

Se vinde la pachet cu firma + brandul Hot Dog Factory pe pagina de Facebook se pot vedea evenimentele unde am fost prezenti. Totodata se poate observa cat de bine este primit acest concept. La acestea se adauga toate autorizatiile, contracte de colaborare la evenimente de Street Food, furnizorii cu care am colaborat pe parcursul evenimentelor si tot ce tine de business si Street Food + contacte si agenda pentru evenimentele de anul acesta si retetele folosite la evenimente.

Tot ce trebuie sa faci daca o achizitionezi sau o inchiriezi e sa o agati de masina si sa te duci la evenimente unde sa iti scoti investia. Pentru mai multe detalii si poze nu ezitati sa ne contactati.Pret 11999 euro.

 

Vezi anuntul original  aici
Afacere la cheie, Bucuresti, judet Bucuresti, Sectorul 6

2021-02-10 21:07:43