Afacere la cheie – atelier CNC laser, imprimanta 3D SLA, in centru_60282e7c1502e.jpeg
  • februarie 13, 2021 7:54 pm
  • Cluj-Napoca, judet Cluj
Nou
Afacere la cheie in centrul Clujului, acces bun, loc de parcare, chirie foarte mica – zona spate Sora
Sunt posibile o gama larga de lucrari, echipamentele au fost alese pentru productivitate ridicata, potential de recuperare a investitiei in maxim 2 ani

Atelier cu :

CNC laser CO2 de 100W – masa de lucru 140 x 90 cm (x50 cm pe axa Z). Echipament profesional, cu exhaustare de 700W, chiller industrial cu apa, servomotoare, sertarase pentru lentile, operare touchscreen, software inclus. Tubul laser este nou, echipamentul este curat, intretinut periodic, lentila schimbata recent. Se vinde impreuna cu o lentila de rezerva, laptop pentru software, compresor, chiller, accesoriu de gravare pentru obiecte cilindrice, masa fagure, aparat pentru indoit plexiglas la cald. Perfect pentru gravuri pe orice material (inclusiv metal), obiecte personalizate, firme luminoase, machete, taiere placaj, MDF, plexiglas, carton, mucava, piele.

Imprimanta 3D SLA – cu rasina fotopolimerica, rezolutie extrem de mare (piesele arata turnate si sunt foarte rezistente), rapida si silentioasa, volum de printare 13 x 13 x 18 cm. Se vinde impreuna cu 10 litri de rasini de diverse duritati si culori, tavi aditionale pentru rasini, lumina UV pentru curing. Perfecta pentru prototipuri functionale, obiecte in serie mica, machete, proteze, trofee.

Mobilier – atelierul se vinde impreuna cu un birou mare principal, un birou mic pentru calculatorul laserului, scaune, scara, 3 rafturi metalice pentru materiale, acte, scule, etc., 4 rafturi suspendate de tavan pentru materiale.

Aditionale – panouri radiante eficiente pentru incalzirea spatiului, compartimentare si izolatie separata, exaustare pana pe acoperisul cladirii, stabilizator de tensiune, scule electrice (pendular, surubelnita electrica, masina de slefuit, dremmel), scule de mana, stoc de placi din cele mai uzuale materiale – placaje, plexiglas negru, alb, color, alte materiale (vopsele, alcool, lipiciuri, benzi adezive, etc).

Cladire, acces – curte comuna cu loc de parcare, chirie foarte mica, posibilitate de extindere.

 

Vezi anuntul original  aici
Afacere la cheie, Cluj-Napoca, judet Cluj

2021-02-13 19:54:35