Afacere la Cheie Fast Food Grill Penny Market – Locație în Gestiune_603cafc4e7ff2.jpeg
  • martie 1, 2021 9:11 am
Nou
Afacere la Cheie Fast Food Grill Penny Market – Locație în Gestiune
TELEFON 751 – arata telefon –

Ofer locație în gestiune Fast-Food „Grilleto” pentru servire la terasă și livrări la domiciliu, situat în vad excepțional – Parcarea Penny Market, Vaslui.
Ofer spre exploatare un modul containerizat destinat servirii la terasă și livrărilor la domiciliu, complet utilat cu echipamente profesionale de ultimă generație pentru prepararea produselor de tip Grill, Crispy și Sandwich-uri. Afacerea produce deja venituri din prima zi, fiind situată într-o locație cu vad de necontestat: clienții și angajații Penny Market, Jandarmeria Vaslui, Agenția pentru protecția mediului, angajații instituțiilor și firmelor învecintate cu Penny și peste 1000 elevi care trec în fiecare zi pe lângă Grilleto în drumul spre liceele din apropiere și înapoi spre casele lor. Campania de promovare Grilleto produce deja efecte în sensul creșterii vânzărilor prin comandă telefonică cu ridicare la Penny. Logistica necesară serviciului de livrări la domiciliu va fi disponibilă curând.
Modulul de producție fast-food oferit în gestiune este echipat cu utilaje nou-nouțe, cu capacitate de producție foarte mare: grill-uri, friteuze, frigidere, hote de mare putere, aer condiționat, sistem anti-insecte, rafturi, dulapuri și toate cele necesare pornirii imediate a activității.
Ofer asistență tehnică pe toată durata contractuală cu privire la rețete, utilizare echipamente, marketing, mod de servire, logistică livrare etc.
Pentru dublarea capacității de producție aveți posibilitatea de a închiria și al doilea modul containerizat. În acest caz, prețul chiriei este negociabil.

TELEFON 751 – arata telefon –

 

Vezi anuntul original  aici
Afacere la cheie

2021-03-01 09:11:32