Afacere la Cheie / Inghetata artizanala premium_601ef1c38579b.jpeg
  • februarie 6, 2021 7:45 pm
  • Bucuresti, judet Bucuresti, Sectorul 1
Nou
Oferta noastra include, pentru un fee de 295 k/euro + TVA usor negociabil: retete originale, elaborate si gandite de noi, contact direct cu furnizori din Italia cu discounturile obtinute in 9 ani de activitate, portofoliu clienti, proprietatea paginilor Facebook si Instagram, Site-ul cu baza de date/clienti la domiciliu, logo inregistrat la Osim, un laborator amenajat in zona Kiseleff la doi pasi de Arcul de Triumf, un cart de inghetata, material de marketing, poze, banner etc.

Afacerea este profitabila, puteti recupera investitia in 2 ani. Firma are activitate 12 luni pe an.

DESCRIEREA PUNCTULUI DE LUCRU
Laboratorul are o capacitate de a produce 250 kg pe zi, de a stoca peste 500 de kg.

Suprafata este de 120 mp, cu un grup sanitar, un birou, un garaj acoperit (pentru depozitare), un loc de parcare, 3 mese de inox de lucru, 3 chiuvete inox, 6 congelatoare, 1 frigider, 2 abatitoare, vaschete de inox, de plastic, ambalaje termoizolante de mai multe tipuri.

Spatiul este in chirie la 500 euro (fara tva-firma neplatitaore), apa si curent sunt cam la 4000 lei pe an. Contractul se poate prelungi pentru 4 ani.

Drept de proprietate imobil punct de lucru/sediu: chirie si altele
Chirie lunara punct de lucru: 500 EUR
Suprafata punctului de lucru (mp): 120
Imobilizari corporale: la cerere
Stocuri: la cerere

DETALII COMPETITORI / OPORTUNITATI DE EXTINDERE / MOTIVUL VANZARII
Singurul lucru de achizitionat este o masina frigo, se poate face cu aprox 5.000 euro avans si rate lunare de aprox 500 euro, se poate rezolva usor.

Legat de costuri: un laborant/preparator inghetata cu contract de 8 ore/zi costa 3500 lei pe luna (taxe incluse), la fel un sofer profesionist. Angajatii care sunt acum, sunt convins ca vor continua colaborarea, daca doriti si Dvs.

Cine preia activitatea noastra azi, se va afla in top-ul brandurilor inghetatei artizanale din Romania, fara a mai face eforturile facute de noi in toti acesti ani, avand un brand care a devenit apreciat si cunoscut in toata tara si in mod special in Bucuresti deja de 10 ani, cu posibilitate de crestere de 10 ori ca volum de afaceri in urmatorii 5 ani.

DETALII DESPRE TRANZACTIA DORITA
In pret intra o perioada de 3 luni, in care vom colabora punctual si va vom arata exact toate secretele din aceasta meserie frumoasa.

Daca doriti sa achitati suma in rate: avans minim 30%, diferenta in 24 rate.

Sunteti dispus sa vindeti si in rate?: DA
Oferiti sprijin si instructaj cumparatorului?: DA
Căutați un asociat – vindeți doar o parte din afacere?: NU

Cifra de afaceri: 145.000 EUR
Profit: 55.000 EUR
Cash Flow: 13.000 EUR
Pret: 295.000 EUR

 

Vezi anuntul original  aici
Afacere la cheie, Bucuresti, judet Bucuresti, Sectorul 1

2021-02-06 19:45:07