Afacere La Cheie – Print Digital Tricouri_601e637b0a165.jpeg
  • februarie 6, 2021 9:38 am
  • Bucuresti, judet Bucuresti, Sectorul 5
Nou
14 
Punem la dispozitie Afacere La Cheie: Magazin Online pentru vanzare Tricouri (impreuna cu utilajele pentru productia acestora).

Afacerea este una foarte profitabila in perioada sarbatorilor (Valentine’s day, Dragobete, 1 Martie, 8 Martie, Paste, Craciun) si poate incepe activitatea a 2-a zi, fara probleme.

Pachetul contine:
Imprimanta Textile Profesionala BROTHER GT 361 (impreuna cu cerneala pentru aprox 500 tricouri) – imprimanta este una industriala ce poata printa un tricou in aproximativ 1-2 minute (in functie de grafica si de setari) si poate facilita productie la o viteza mare.
Imprimanta are aproximativ 2 ani vechime si are capete de printare pentru alb nou noute.

Presa termica (necesara pentru uscarea tricourilor dupa imprimare)

Aproximativ 400 Tricouri Blank ce constituie un stoc suficient pentru inceput.

Site Profesional, complet pus la punct, integrare cu firma de curierat (BOOKURIER), smartbill(pentru facturare), provider trimitere email, facebook pixel, google ads si plata cu cardul online (NETOPIA).

Site-ul contine aprox 180 produse si va veni cu design-urile aferente (format gata pentru print pentru toate produsele). Toate designurile sunt realizat de designer-ul nostru profesionist astfel avand o calitate deosebita la print.

Identitate Grafica Brand (logo profesional, manual culori).

Profile facebook (aprox 500 like-uri) si Instagram cu campanii de promovare deja puse la punct (campaniile sunt puse in pauza pentru moment).

Training in vederea folosirii echipamentelor intr-un mod cat mai eficient.

Se vinde afacerea deoarece detinem un business similar (dar cu alta directie de design) si nu avem timp sa ne ocupam de ambele. De asemenea detinem inca 2 imprimante care pot acoperi necesarul nostru de productie.

 

Vezi anuntul original  aici
Afacere la cheie, Bucuresti, judet Bucuresti, Sectorul 5

2021-02-06 09:38:02