Afacere la cheie – profitabila_604136801d57e.jpeg
  • martie 4, 2021 7:35 pm
Nou
Afacerile online sunt printre cele mai profitabile atunci cand punem in balanta potentialul de profit si investitia initiala, te scutesc de cheltuieli cu chiria spatiului, salariile, depozitarea produselor si alte utilitati. Daca esti la inceput de drum, sau doresti a dezvolta businessul existent, magazinul on-line este una din optiuni.
In plus, spre deosebire de un magazin traditional, un magazin online este in permanenta deschis si astfel permite cumparatorului sa realizeze o achizitie la orice ora din zi si din noapte.

Studiind comportamentul utilizatorilor online vei afla mai multe despre acestia, de la varsta, locatie pana la produse cautate si domenii de interes. Acestea pot fi usor colectate cu ajutorul unui serviciu gratuit precum cel oferit de Google Analytics. Gandeste-te la cat de complicat ar fi sa strangi aceste date intr-un magazin fizic traditional.
Pe langa cele enumerate mai sunt alte idei de dezvoltare a cifrei de afaceri, idei care se vor prezenta la o intalnire face-to-face.
Marea majoritate a partenerilor dupa ceva discutii am reusit a face livrari de tip „drop shipping”.
In momentul de fata magazinul on-line la care fac referinta, pe gamele de produse cu rulaj si adaos mare, sunt pe prima pagina in accesarile google.
Nu este usur sa fii in primii 20 din tara in accesarile google( primele doua pagini ), de aceea am tinut a sublinia acest aspect foarte important!!!
Site-ul este functioal din decembrie 2015, data de la care au fost adaugate sau optimizate informatii zilnice pentru a putea ajunge in aceasta forma.
Am atasat poza cu acesarile IP. unice/ zile, din aceasta luna.
Pentru mai multe detalii legat de pret, etc..in pivat, la tel. 732 – arata telefon –
Multumesc!

 

Vezi anuntul original  aici
Afacere la cheie

2021-03-04 19:35:27