Afacere la cheie – rotiserie portugheza pe carbuni unica in Romania_602a4218c8e2a.jpeg
  • februarie 15, 2021 9:42 am
  • Ploiesti, judet Prahova
Nou
Afacere la cheie de vânzare cu un concept deosebit. Franciza Porto Gallo dispune de o modalitate unică de a prepara pui rotisat pe cărbuni, avand retete proprii si unice.

Această afacere de vânzare are posibilitatea de relocare in alta locatie din judetul Prahova sau judetele vecine, deoarece face parte din categoria fast-food tip container (modul mobil stradal cu dimensiuni exterioare de 6m x 2.4m x 2.6m).

Rotiseria este dotată cu toate echipamentele necesare, în conformitate cu standardele de performanță și calitate impuse de francizor, valoarea INITIALA a investiției fiind de 55.000 EURO.

În plus, firma deține toate autorizațiile de funcționare și nu are datorii la bugetele de stat sau locale.

Pentru operarea afacerii în cele mai bune condiții, sunt necesari 5 angajați (4 direct productivi și 1 manager). Astfel, se asigură funcționarea full time a rotiseriei, pe tot parcursul săptămânii.

În ceea ce privește posibilitățile viitorului proprietar al acestei afaceri de vânzare, menționăm aici faptul că veniturile permit o recuperare rapida a investiției.

Pentru a va convinge de calitatea produselor puteti incerca orice produs Porto Gallo in oricare dintre locatiile din tara. Puteti consulta site-ul www.porto-gallo.com pentru a gasi cea mai apropiata locatie de dumneavoastra.

 

Vezi anuntul original  aici
Afacere la cheie, Ploiesti, judet Prahova

2021-02-15 09:42:48