Afacere la cheie! Studio electrostimulare (EMS fitness) in Arad_601da2caefa8e.jpeg
  • februarie 5, 2021 7:55 pm
  • Arad, judet Arad
Nou
Vând afacere la cheie, studio electrostimulare modern, cu echipamente profesionale, veste cu actionare wireless. Afacerea se da la cheie cu clientela formata, spatiu închiriat în zona centrala cu toate utilitatile incluse aferente unui studio de acest gen. Capacitatea de antrenare a studioului, cu echipamentele existente, este de 2 clienti simultan. Aparate sunt de tip Innline Pro cu 2 controlere actionate de tehnologie wireless. Aparatul poate functiona cu maxim 6 controlere simultan.
De mentionat este ca aparatul permite antrenarea a 2 clienti simultan ceea ce ofera un avantaj economic major.
Aparatul Innline Pro a venit cu urmatoarele dotari: – 1 stand cu 1 tableta – 2 contolere, wireless – 3 veste complete inclusiv banderole pentru brate + 2 achizitionate ulterior, 2XS, 1S, 1M si 1L care + costume bumbac complete cu marimi între XS si XL., 5 acumulatori dedicati si multe alte accesorii, Spatiul se preda cu mobilierul aferent, clima, echipamente IT (Laptop, router performant, imprimanta), numeroase accesorii fitness toate fiind achizitionate de noi.
Lucram cu o echipa de marketing profesionista care a creat brandul nostru, inclusiv pagina de Facebook cu aproape 5000 de fani reali obținuți printr-o targetare bine definită (sex, vârstă, interese, rezidenți în Arad) care interacționează cu anunțurile și postările create.
Vechimea afacerii este de peste 5 ani, cee ace ofera o siguranta in piata si o notorietate crescuta in randul clientilor actuali si potentialilor clienti.
In plus primesti si tot know-how-ul afferent acetui tip de business pentru ca tranzitia predarii studioului sa fie cat mai usoara.
Detalii complete despre echipamente aveti aici: https://innlineglobal.com/
Pret: 13000 euro negociabil
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati.

 

Vezi anuntul original  aici
Afacere la cheie, Arad, judet Arad

2021-02-05 19:55:54