Business La Cheie IT / Afacere La Cheie IT_604dd95ee79cd.jpeg
  • martie 14, 2021 9:37 am
Nou
Avem in acest anunt o oportunitate rara in avand un Business la cheie, renovat si mobilat nou. Proprietarul a preluat un contract de mare valoare si se relocheaza in spania. Costurile de amenajare, utilare si mobilare depasesc pretul predarii sediului.

Pachetul predare business la cheie include dupa cum urmeaza:
– Locatia in zona de nord, pe Bd. Pipera in raza a peste 50% din corporatiile din Bucuresti cu acess stradal cu locuri de parcare dedicate.
– Mobilierul este nou facut pe comanda, pentru fiecare incapere, acesta depaseste valoarea de 18000 euro iar durata realizarii lui a fost de 3 luni.
– Laboratorul Tehnic este de asemenea facut pe comanda, este localizat in curtea interioara, izolat si complet echipat, pentru orice activitate de natura tehnica sau nu numai.
– Include SRL infiintat direct pe numele noului proprietar/chirias.
– Website si Canale Social Media pachet Starter pentru noul proprietar/chirias.
– Contracte furnizori produse Hardware atat bulk cat si piece fiecare dintre ele fiind negociate cu discount preferential.
– Chiria din contract este negociata sub pretul pietei si se poate prelua direct pentru noul proprietar/chirias.
– Cladirea este pe 3 nivele astfel
-Parter: Receptie, Laborator Tehnologic, curte interioara generoasa, zona disponibila showroom peste 35mp, hol intrare, camera tehnica si toaleta clienti.
-Etaj 1: Birou Executiv 1/2 locuri cu toaleta separata, 2 camere depozit, toaleta angajati, hol tranzit
-Etaj 2: Atelier Open Space foarte generos cu peste 8 posturi de lucru si o zona de depozitare generoasa.

Business-ul se vinde gata pregatit de functionare astfel urmatorul proprietar al acestei afaceri, o sa poata functiona imediat dupa semnare. La acest moment in locatie bugetul de vanzare este sub pretul investitiei. Amenajarea + Renovarea au constat de asemenea in 5 luni de coordonare cu furnizorii pentru a ajunge la acest Sediu Premium la Cheie.

Un business sustenabil se construieste caramida cu caramida !

Mai multe detalii va ofer cu mare drag, telefonic !

 

Vezi anuntul original  aici
Afacere la cheie

2021-03-14 09:37:34