Cedez afacere le cheie. Magazin alimentar_6053b0be9433b.jpeg
  • martie 18, 2021 7:57 pm
Nou
14 
Pretul INCLUDE SI MARFA
Accept si schimb cu auto.
Chiar la intrare pe autostrada A2
Dotari:
Sistem de supraveghere video Hikvision cu aplicatie si de pe telefon putand vedea in timp real tot ceea ce se intampla in magazin.
Echipamentele electronice necesare pentru vanzare specific tipului de activitate desfasurat:
casa de marcat,unitate centrala monitor cu touch screen scanner(2 buc) aparat de incasat facturi roviniete si asigurari auto. Feliator de mezeluri profesional. Cantar omologat si verificat metrologic. POS pentru plata cu cardul cu toate contractele aprobate, inclusiv carduri pentru tichete de masa electronice.
Vitrina de bauturi/lactate 3.5m lungime pe 2m inaltime cu agregat exterior silentios cu consum de energie redus.
Vitrina de mezeluri NOUA 2m lungime.
Rafturi metalice specific Mega Image aduse din Germania 10 m liniari plus gondola de 6m lungime, adancimea lor fiind de 50cm (foarte spatioase). Raft legume-fructe 2m lungime cu roti metalic. Raft de panificatie din pal foarte incapator.
Reclama cu litere volumetrice luminoase pe led montate pe structura metalica; plus reclame autocolante si 2 steaguri cu reclama magazinului personalizate.
Alarma cu senzori de miscare cu contract la zii cu firma de paza pozitionati la maxim 3 minute de locatie. Abonamentul lunar este de 120 Ron.
Aparat de cafea (in custodie)
Spatiul ofera magazie de depozitare cu rafturi baie cu toate dotarile necesare, caldura cu centrala termica proprie, Birou pentru acte mobilat. Curent trifazat cu contor propriu.
Locuri de parcare pentru clienti

 

Vezi anuntul original  aici
Afacere la cheie

2021-03-18 19:57:50