Oportunitate afacere la cheie (toata tara – investitie minima)_603954975e041.jpeg
  • februarie 26, 2021 8:05 pm
Nou
Te rugam sa citesti cu atentie descrierea de mai jos inainte sa ne contactezi:

Aceasta oportunitate se adreseaza la nivel national cat si european, persoanelor ambitioase cu spirit antreprenorial, care isi doresc sa detina propria lor afacere de succes.

Suntem o firma care activam in domeniul it / software si dezvoltam aplicatii pentru telefoanele mobile. In acest moment am creat o aplicatie functionala, testata si implementata in piata, care se adreseaza unei nise cu un potential foarte ridicat.

Domeniul aplicatiilor pentru telefoanele mobile este acum (in aceasta perioada) unul dintre cele mai sigure si intr-o crestere continua.

Cerinte / cunostiinte necesare:

1. Pfa / Srl – vei contracta si incasa clientii pe propria firma. ( la nevoie te putem ajuta / consilia pentru infiintare)
2. Cunostinte in domeniul vanzarii in mediul offline (un plus il reprezinta si capacitatea de a “vinde” online (de la distanta) dar nu este absolut necesar, tintirea domeniul offline poate fi mai mult decat suficienta.
3. Cunostiinte basic de utilizare a telefoanele mobile de tipul smartphones. (la nevoie oferim traning specializat)
4. Cunostiinte minime in utilizarea “calculatorului” (la nevoie oferim training specializat)

In cazul in care esti sigur ca vrei sa ai propria afacere si doresti cu o investitie minima si sigura de maine sa muncesti pentru tine, chiar daca inca nu esti foarte sigur pe calitatiile tale antreprenoriale, suntem dispusi sa te sustinem si consiliem atat timp cat esti o persoana perseverenta si cu spirit intreprinzator.

Investitie / cost initial: 1000 euro.

Include urmatoarele beneficii:
-Training complet – te consiliem si iti oferim toate informatiile si know how-ul nostru in domeniul de activitate in care vei activa.
– Tehnici de vanzare, (online / offline)
– contract pe o perioada de 5 ani, prin care beneficiezi de suport si dezvoltare din partea noastra a afacerii.
– cont online de administrare propriu
– cont demo pentru prezentare.
– materiale de promovare, brosuri, carti de vizita personalizate.
– asistenta telefonica 12 din 24 de ore (in unele cazuri ne deplasam la fata locului pentru a te sustine, in cazul in care ai un client cu potential mai ridicat)

Te rugam nu ne contacta daca nu esti dispus sau nu ai suma necesara investitiei initiale. Nu suntem interesati de persoane care doresc imbogatirea peste noapte fara munca. Nu vindem afaceri minune sau retete rapide, etc.

Oportunitatea prezentata mai sus necesitata munca si determinarea pentru a reusi. Noi consideram ca impreuna, cu rabdare si cu un pic de ajutor oricine poate reusi.

Te asteptam sa ne contactezi telefonic pentru mai multe detalii.

 

Vezi anuntul original  aici
Afacere la cheie

2021-02-26 20:05:43