Service Auto si Spatiu Comercial, zona Iosia – Afacere la cheie_6021ea159aabb.jpeg
  • februarie 9, 2021 1:49 am
  • Oradea, judet Bihor
Nou
Service Auto si Spatiu Comercial, situat in zona Iosia, AFACERE LA CHEIE (se vinde cu firma infiintata in 2019, fara datorii, toate autorizatiile sunt la zi, casa de marcat fiscalizata legata la soft PC, contracte cu toti furnizorii de piese auto din oras, firma este in profit).
Suprafata este de 122 mp2, impartita pe doua nivele (P+E). Constructia cladirii este una solida (fundatie de beton la 90 cm, parter zidit din boltari de beton, planseu de beton peste parter, iar etajul este zidit din boltari BCA), acoperisul este inalt cu posibilitate de mansardare. Cladirea dispune de toate utilitatile (curent trifazic, canalizare, apa cu contor wireless, gaz, fibra optica, doua grupuri sanitare, sistem de supraveghere video online cu 4 camere, 3 locuri de parcare, etc) toate actele cladirii sunt in regula, este trecut spatiu comercial in CF.

La parter se afla Service Auto complet utilat cu doua boxe (elevator de 4.2 tone cu dosar ISCIR, tester profesional, robot incarcare clima, compresor aer in carcasa silentios, pompa schimb ulei cutie automata, pistol pneumatic, trusa distributie gama VAG, truse de scule, masini insurubat, chei, extractoare pivoti, bucse, clesti, surubelnite, pompa schimb lichid frana, presa rulmenti, presa arcuri, cric cutie viteze, robot pornire 400A, etc ) TOT CE ESTE NECESAR PENTRU A FUNCTIONA CA SERVICE AUTO.
Incalzirea este cu centrala termica pe gaz, avand doua ventiloconvectoare de tavan marca Daikin.

La etaj se afla receptia, sala de asteptare si magazin de piese auto. Incalzirea este tot pe ventiloconvectoare de perete, aparat de aer conditionat Daikin. Magazinul este functional, avand 3 rafturi de expunere, birou cu PC, imprimanta-scanner, sistem audio, scaun gaming confortabil, etc
Sala de asteptare dotata cu canapea de piele, tv, frigider, aparat de cafea, masuta cafea, scaune bar, etc

Va rog fara oferte de prost gust, mai multe detalii si informatii va pot oferi la fata locului. Accept credit bancar.

 

Vezi anuntul original  aici
Afacere la cheie, Oradea, judet Bihor

2021-02-09 01:49:09