Topogane gonflabile, jucării, afacere la cheie_602446e3d9216.jpeg
  • februarie 10, 2021 8:49 pm
  • Alba Iulia, judet Alba
Nou
Afacere la cheie

Activam de 6 ani pe piața din județul Alba, fiind pionierii acestui gen de afacere în județ. Acest business a funcționat fără oprire, indiferent de lunile anului sau zilele săptămânii. Este o afacere profitabila, ideala pentru oameni dinamici, cu viziune, entuziaști, motivați de un job unde ești propriul tău șef, iar câștigurile sunt pe măsură, dornici sa crească și sa se afirme într-o afacere în continua ascensiune. ESTE un business care NU necesita alte investiții, decât ocazionale. CONSUM MIC, foarte rentabil. Pentru noi este momentul sa ne reorganizam, cu toate ca aceasta afacere este deja un stil de viata în ceea ce ne privește.
*Predam afacerea la cheie, cu asigurarea ca este un business care a funcționat perfect și cu un profit mare inclusiv pe perioada pandemiei. De ce? Pentru ca indiferent de numărul copiilor/ invitaților de la 2-3 pana la 15, jucăriile sunt închiriate atât pentru interior (case, apartamente spațioase, pizzerii, restaurante, grădinițe, pub-uri etc.), cât și pentru exterior (curți, terase, parcuri etc).
Pachetul include:
– 4 gonflabile PROFESIONALE NOI sau folosite foarte puțin comandate special pe mărimi potrivite sa fie folosite indiferent de anotimp interior/exterior având dimensiuni între 3 și 5 metri
– 3 gonflabile
– suflante pentru gonflabile
– 1 mașina electrica
– 2 balansoare
– 1 topogan mic
– aparat pentru baloane de săpun
– tricicleta pucky
– masa fotbal
– tractor cu pedale
– bonus 2 cutii foarte mari cu jucării (cca 25 kg)

Va predam site-ul și numărul de telefon, contactele și tot ce este nevoie sa deveniți proprietari cu drepturi depline. Gonfabilele profesionale au fost comandate de puțin timp în afara tarii, iar calitatea este pe măsură!

Pentru mai multe detalii și poze va stam la dispoziție la telefon. NU ne contactați decât daca sunteți realmente interesați sa achiziționați acest business. Este o afacere potrivita oamenilor dinamici, sociabili și motivați.

 

Vezi anuntul original  aici
Afacere la cheie, Alba Iulia, judet Alba

2021-02-10 20:49:39