URGENT – Afacere la cheie – magazin online cu stoc inclus – magazone_601da472e84a3.jpeg
  • februarie 5, 2021 8:02 pm
  • Suceava, judet Suceava
Nou
Se vinde “afacere la cheie” ce include: magazin online pe nisa accesorii telefon si gadget-uri, stoc de produse cu valoare de retail de peste €15.000, retea achizitie produse/furnizori, preturi de achizitie avantajoase, contracte avantajoase cu furnizorii de produse, firme curierat si marketplace emag.

Adresa magazin online: www.magazone.ro / www.maga.zone
Se poate vinde cu tot cu firma.

Magazone.Ro este un magazin online care ofera o gama larga de produse la preturi foarte mici care permit adugarea unei marje comerciale intre 100%-400%, sau chiar mai mult. Nisa foarte profitabila!

Ce include pretul acestui pachet de “afacere la cheie” ?

– domeniu extensie .ro (usor de retinut si foarte valoros) , platit in avans pana in anul 2021: www.magazone.ro
– domeniu in forma scurta www.maga.zone foarte usor de retinut si perfect pentru campanii publicitare

– gazduire profesionala- Primul an inclus in pret, apoi va vom indruma catre o firma de hosting romaneasca cu preturi mici si servicii profesionale.

– site SEO optimizat, linkuri url friendly pt bune pozitionari in cautare (dupa denumirea produselor), cod html/php optimizat

– opereaza pe platforma Prestashop, avand design “custom made”, s-au investit peste 5000 Euro in tema personalizata, optimizarea SEO si extra module premium.

– site-ul are integrat modul de plata integrat in site: plata prin numerar (ramburs la curier), transfer bancar. Se poate adauga si plata prin paypal/card la nevoie, avand deja module pentru astfel de plati

– se ofera bazele de date clienti (pentru promovare si newsletter)

– peste 150 produse reale introduse pe site la acest moment
– Se ofera stocul curent cu valoare de revanzare de peste €15.000.
– se ofera lista furnizorilor pentru produse, precum si preturile cu care au fost aprovizionate produsele in trecut de la acestia.
furnizorii principali ai produselor sunt din Romania, sunt direct importatori, astfel produsele au preturi de achizitie foarte mici care permit adugarea unei marje comerciale intre 100%-400%. Foarte profitabil!

– se poate vinde cu tot cu firma cu istoric bun din 2017, fara datorii, cu platile la zi si nume modern. Firma are deja contracte in desfasurare cu furnizorii, firma de curierat si marketplace emag.

– daca achizitionati cu tot cu firma se vor pastra contracte avantajoase cu furnizorii, cu firma de curierat fancourier si pe marketplace emag. La achizitionarea fara firma se ofera recomandare pentru incheiere de contracte avanatajoase cu firma de curierat si furnizorii

– se ofera consultanta pentru utilizarea site-ului si strategia de marketing timp de 15 zile dupa cumparare (puteti vinde produsele prin site-uri de promovare care sa va retina comision doar din comenzile ferme pe care vi le genereaza, practic dvs nu investiti nimic in promovare si platiti comision pe care il cuprindeti in pret prealabil)

– comanda medie a clientilor este in jur de 70-100 lei.

Pret = 9.900 euro usor negociabil

Persoanele interesate sunt rugate sa ma contacteze prin mesaj.
Pentru a discuta detaliat o sa va ofer numar de telefon, insa doresc sa vorbesc doar cu persoane hotarate, va rog sa nu deranjati daca nu dispuneti de bani sau doar ca sa comentati pretul/produsul 🙂

 

Vezi anuntul original  aici
Afacere la cheie, Suceava, judet Suceava

2021-02-05 20:02:58