• martie 4, 2021 7:52 pm
Nou
797 
SE VINDE AFACERE LA CHEIE
DOMENIUL PRINCIPAL: PRODUCTIE AMBALAJE DIN CARTON
DOMENIUL SECUNDAR: COMERT CU AMBALAJE DIN STICLĂ SI PRODUSE PARAFARMACEUTICE.
Afacerea s-a dezvoltat în ritm prudent și permanent de la debut (1991) până în prezent și are încă potențial de creștere substanțial.
Firma detine Aviz de functionare din partea Ministerului Sanatatii pentru comercializarea (distribuire și depozitare) de dispozitive medicale și este distribuitor pentru Romania pentru firme importante (producătoare de dispozitive medicale) din CHINA, SUA, INDIA, ITALIA, etc. În context pandemic firma a realizat venituri substanțiale din vânzarea de măști și alte dispozitive medicale.
Afacerea este profitabila, compania nu are datorii la bugetul de stat, are un istoric fara probleme si o imagine impecabila în piață. În anul 2020: CA (Cifra de afaceri neta) depășește 5.000.000 lei iar profitul net depășește 350.000 lei (7%).
Firma este eligibilă pentru atragerea de fonduri europene si/sau sprijin pentru investitii din partea programelor de dezvoltare guvernamentale.
PATRIMONIU RELEVANT SITUAT ÎN ORAȘUL BUZĂU: BIROURI – 747 MP; CLADIRE INDUSTRIALĂ – 914 MP; TEREN – 3264 MP, UTILAJE ȘI ECHIPAMENTE IN BUNĂ STARE DE FUNCȚIONARE.
UTILITĂȚI: APĂ, CANALIZARE, ENERGIE ELECTRICĂ , GAZ, TELEFONIE, INTERNET. INCALZIREA ESTE ASIGURATĂ SECVENȚIAL DE 5 CENTRALE TERMICE PE GAZ. SISTEM SUPRAVEGHERE VIDEO IN INTERIOR SI EXTERIOR.

 

Vezi anuntul original  aici
Afacere la cheie

2021-03-04 19:52:25