Vand afacere la cheie cu produse profesionale de curatenie._603e08b47ac84.jpeg
  • martie 2, 2021 9:43 am
Nou
22 
Este un magazin cu produse profesionale de curatenie, import Italia. Unic distribuitor in Romania, avand excusivitate in Romania.
Produsele sunt importate direct de la producator. Magazinul cu produsele respective este de 2 ani pe piata romaneasca fiind deja un avantaj pentru ca s.a format un numar frumos de clienti fideli.
Firma detine si o masina echipata cu reclama pentru transportul marfii sau pentru distributie. Este vorba de Logan Lodgy an 2013 in stare foarte buna de functionare. Schimbat recent:
Ulei+filtre
Placute
Telescoape
Arcuri
Distributie
Cauciucuri de iarna noi
Cauciucuri de vara
Compresor de clima schimbat.
Toate produsele au etichete cu traducere in limba romana. Se poate vinde cu tot aparatura birotica( calculator, casa de marcat, cantar- pt produsele vrac, mobilier, trepied reclama, reclama luminoasa, (tot ce ține de acest domeniu) etc..
Detinem si site cu vanzare online ( www.qualityclean.ro) și pagina Facebook ( Produse ecologice pentru igiena casei tale). Deci totul este la zi. Firma nu are datorii. Pentru alte detalii va stau la dispozitie la nr de telefon. 748 – arata telefon – sau 799 – arata telefon –

 

Vezi anuntul original  aici
Afacere la cheie

2021-03-02 09:43:16