Vand afacere la cheie, magazin alimentar autostrada A2_6040a678151f9.jpeg
  • martie 4, 2021 9:20 am
Nou
22 
Afacere de familie, noua la inceput de drum cu un potential foarte mare.
Locatie impecabila conform standardelor sanitar veterinare.
Vad bun cu oameni linistiti, Spatiul este in chirie.
Situat chiar la intrarea pe autostrada A2 peste drum de Arabesque. Strada Drum intre Tarlale nr 59 Ilfov.

Dotari:
Sistem de supraveghere video Hikvision cu aplicatie si de pe telefon putand vedea in timp real tot ceea ce se intampla in magazin.
Echipamentele electronice necesare pentru vanzare specific tipului de activitate desfasurat:
casa de marcat,unitate centrala monitor cu touch screen scanner(2 buc) aparat de incasat facturi roviniete si asigurari auto. Feliator de mezeluri profesional. Cantar omologat si verificat metrologic. POS pentru plata cu cardul cu toate contractele aprobate, inclusiv carduri pentru tichete de masa electronice.
Vitrina de bauturi/lactate 3.5m lungime pe 2m inaltime cu agregat exterior silentios cu consum de energie redus.
Vitrina de mezeluri NOUA 2m lungime.
Rafturi metalice specific Mega Image aduse din Germania 10 m liniari plus gondola de 6m lungime, adancimea lor fiind de 50cm (foarte spatioase). Raft legume-fructe 2m lungime cu roti metalic. Raft de panificatie din pal foarte incapator.
Reclama cu litere volumetrice luminoase pe led montate pe structura metalica; plus reclame autocolante si 2 steaguri cu reclama magazinului personalizate.
Alarma cu senzori de miscare cu contract la zii cu firma de paza pozitionati la maxim 3 minute de locatie. Abonamentul lunar este de 120 Ron.
Aparat de cafea (in custodie)
Spatiul ofera magazie de depozitare cu rafturi baie cu toate dotarile necesare, caldura cu centrala termica proprie, Birou pentru acte mobilat. Curent trifazat cu contor propriu.
Locuri de parcare pentru clienti.

Magazinul se vinde cu stoc de marfa fara firma, cu toate contactele furnizorilor. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la telefon.

 

Vezi anuntul original  aici
Afacere la cheie

2021-03-04 09:20:55