Vand afacere pet shop/salon canin la cheie_604a70fac0ffe.jpeg
  • martie 11, 2021 7:35 pm
Nou
14 
Magazinul de tip PET Shop, se afla intr-o locatie excelenta fiind aproape de piata Badea Cârțan, si beneficiaza atat de deschidere si vizibilitate stradala, de locuri de parcare disponibile chiar in fata magazinului, cat si de o baza de clienti stabila construita in ultimii 4 ani.

Spatiul de 45 mp in care afacerea isi desfasoara activitatea neintrerupta de 4 ani, este inchiriat in conditii avantajoase.
PET Shop-ul ofera pe langa magazinul de hrana si accesorii pentru animale, un punct farmaceutic veterinar cat si un salon canin.

Magazinul de hrana si accesorii pentru animale, comercializeaza urmatoarele produse: hrana caini, pisici, pasari exotice, rozatoare mici si broaste testoase, haine catei, jucarii, etc.

In urma unei colaborari punctuale si benefice, firma beneficiaza de discounturi avantajoase de la diverse companii cu renume.

Afacerea este profitabila, si poate fi preluata imediat.

In cei 45 mp inchiriati, iubitorii de animale pot alege dintr-o gama variata de mancare pentru caini si pisici (hrana uscata si umeda) si accesorii animale (zgarda, lesa, haine catei, cusca caine, jucarii, culcusuri, etc.)

Spatiul beneficiaza de centrala termica si contorizare individuala pentru apa si electricitate, aer conditionat, cheltuielile fiind foarte mici.

Exista deasemenea posibilitatea amenajarii unei sali pentru consultati.

Magazinul dispune de un domeniu si un magazin online care sunt momentan in lucru.

Pentru mai multe detalii ma puteti contacta la numarul de telefon: 726 – arata telefon –

 

Vezi anuntul original  aici
Afacere la cheie

2021-03-11 19:35:22