Vand Centru fitness – Afacere la cheie in Oradea_601fcf6439a37.jpeg
  • februarie 7, 2021 11:30 am
  • Oradea, judet Bihor
Nou
250 
Vand afacere la cheie mai exact Centru Fitness in Oradea.
Cel mai activ si cu o expansiune din ce in ce mai mare, domeniul fitness, este in continua dezvoltare in Romania ultimilor ani, acest lucru fiind confirmat de statisticile oficiale cu numarul persoanelor practicante din RO.
Ca si afacere este una dintre cele mai bune deoarece va asigura cash flow zilnic pe care fiecare proprietar de bussines si l doreste.
Descriere : Afacere de familie cu o vechime de 10 ani in aceeasi locatie situata in cel mai mare si populat cartier al orasului Oradea. Suprafata locatie: aprox 1000 mp intr un spatiu complet renovat modern si functional acum 3 ani cand s a efectuat marirea spatiului existent.
Prin marirea spatiui am creat un spatiu pentru cele 100 posturi de lucru(aparate de fitness 70 mărcile Life fitness/Hoist/Cybex/Technogym si cardio 30 buc, Life fitness/Technogym/Cybex) si pentru cele doua sali de aerobic de cate 85 mp fiecare, precum si pentru zona de functional training in suprafata de 70 mp.
Salile de aerobic sunt dotate cu accesorii pentru cursurile pe care le avem in program( papuci kangoo/ steppere / mingi fitball/ kit pump/ mingi bossu etc).
Prin marirea si renovarea spatiului am creat si un cabinet de masaj si o zona de solar unde sunt disponibile un solar vertical si unul orizontal.
Dotari utilitare: vestiar baieti 90 dulapuri cu wc / 4 dușuri/ sauna , vestiar fete 126 dulapuri/ wc/ 5 dușuri/ sauna proprie, receptie cu bar si zona de relaxare
De asemenea spatiul detine si o terasa amenajata de 200 mp unde am prevazut desfasurarea de activitati in aer liber pe perioada Mai-Septembrie.
Incalzire si climatizare: dispunem de 2 optiuni de incalzire( incalzirea de la oras sau incalzirea pe curent prin climele existente). Spatiul detine sistem de climatizare in intregime prin ducturi prin tubulatura precum si sistem de exhaustare a aerului viciat .
Cifra de afaceri: se gaseste pe site ul Ministerului de finante
Situatia financiara : se prezinta persoanei interesate
Cheltuielile de operare: se prezinta persoanei interesate
Situatia spatiului: chirie cu drept de preemtiune privind cumpararea spatiului
Motivul vanzarii: imigrarea in alta tara
Finantare: Posibilitate finantare de la proprietar
Pentru mai multe detalii va stau la dispozitie.

 

Vezi anuntul original  aici
Afacere la cheie, Oradea, judet Bihor

2021-02-07 11:30:44