Vand Salon infrumusetare complet – Afacere la cheie_603bfc28b8050.jpeg
  • februarie 28, 2021 8:25 pm
Nou
31 
Doresti sa incepi o afacere fara sa mai ai batai de cap, fara sa te mai stresezi unde vei gasi spatiul de functionare, ce chirie vei plati, cu cine vei face lucrarile de amenajare, de ce aprobari ai nevoie, de la ce furnizori faci achizitiile, la ce preturi vei face achizitiile de echipamente si produse, ce va trebui sa achizitionezi etc?!
Noi iti oferim toate acestea prin oportunitatea de business pe care ti-o punem la dispozitie. Este genul de afacere care va functiona mereu fie ca esti in domeniu sau nu. Daca esti in domeniu te poti implica si gestiona direct activitatea, iar daca nu esti poti inchiria locurile de coafura, cosmetica si manichiura-pedichiura, generand astfel profit.

Concret ceea ce oferim este :
* 3 posturi de coafura utilate complet cu mobilier si echipamente de calitate cu posibilitatea de extindere cu inca 3 posturi (uscatoare DYSON, placi si ondulatoare profesionale, foarfeci profesionale Japoneze din titan, Split Ender, doua aparate Climazon, ucenici etc);
* 1 post de cosmetica (Aparat performant de epilare definitiva, Aparat CRIOLIPOLIZA, Aparat pentru tratamente faciale OXYGENERA PRO, Aparat MESSO.PEN, Aparat fibroblast PLASMA PEN, Aparat revolutionar tratamente faciale WISH PRO, aparat MICROPIGMENTARE, aparat MICRODERMOABRAZIUNE, Decantor ceara, pat cosmetica, scaune cosmetica, 3 ucenici etc)
* 1 post make-up (dotat cu ring cu reglaj lumeni pe intensitate si tipul de lumina, pensule profesionale Roubloff-1700 lei, scaun make-up etc)
* 2 posturi manichiura-pedichiura (masa cu aspirator, lampa led, freza electrica, sterilizator UV etc)
* zona de sterilizare (AUTOCLAV Profesional, distilator de apa, sigilator pungi)
* 2 scafe pentru coafura (Unitati de spalare) montate + 2 scafe nemontate
* zona de Receptie (este echipata cu televizor LG Smart, Laptop HP Premium-procesor i7-16GB RAM-500 GB SSD+1 TB, imprimanta EPSON, Casa de marcat fiscalizata, camera supraveghere, mobilier receptie)
* sistem de alarma performant PARADOX (activare/dezactivare/buton panica din telecomanda) cu monitorizare firma de paza
* video-interfon cu acces cartela in salon
* abonament TV + internet avantajos
* contract salubritate si dezinfectie
* 2 intrari
* 2 locuri de parcare in fata salonului
* firme luminoase cu denumirea salonului si serviciile prestate
* centrala termica ARISTON noua, aer condintionat
* 2 bai utilate complet
* vestiar cu frigider si cuptor cu microunde
* canapea cu fotoliu si masute in zona de coafura si receptie
* dulap depozitare in zona de scafe, bai, coafura, manichiura, cosmetica etc
* dispozitive cu senzor pentru gel dezinfectare
* chiuvete zona coafura, cosmetica, manichiura si sterilizare
* pagina Instagram si Facebook

Totul este nou cu garantie, iar toate echipamentele si produsele de mobilier sunt asigurate cu polita de asigurare pentru a proteja business-ul si a nu avea cheltuieli suplimentare in cazul unui risc.

Practic nu trebuie decat sa va doriti sa incepeti o afacere asigurata din toate punctele de vedere, cu absolut tot ce va trebuie si cu toate amenajarile facute…o afacere la cheie in adevaratul sens al cuvantului.

Pretul investitiilor este de peste 60.000 euro(echipamente, amenajare etc), pret care se poate dovedi cu facturi si bonuri de achizitie, iar noi va oferim toate aceste lucruri la un pret de 31.000 euro, un pret absolut corect pentru calitatea echipamentelor si a amenajarilor (iluminatul este tot pe led, centrala noua ARISTON, mobilier de calitate stil Baroque etc). Spatiul are o suprafata de 170 mp. este in regim de chirie care se va prelua odata cu business-ul insa este o chirie mica in comparatie cu suprafata si preturile pietei (3.5 euro/mp).

 

Vezi anuntul original  aici
Afacere la cheie

2021-02-28 20:25:12