Vand sau inchiriez afacere la cheie-restaurant,magazin mixt si brutari_602255b2bb04a.jpeg
  • februarie 9, 2021 9:28 am
  • Galati, judet Galati
Nou
Vandsau inchiriez imobil finalizat in 2004 situat in Galati, intr-o zona foarte usor accesibila (Nae Leonard), in care se desfasoara in prezent activitati de restaurant, laborator de cofetarie, brutarie, magazin mixt de desfacere.

IMOBILUL are regim Parter + Mansarda (inalta), cu o suprafata totala desfasurata de 465 mp si este edificat pe un teren cu suprafata de 364 mp. Constructia a fost bine realizata, cu stalpi si grinzi din beton armat, cu planseu din beton armat, mansarda usoara cu structura tip sandwich, acoperis cu sarpanta din lemn si invelitoare din tabla. Racordat la toate utilitatile, alimentare electrica 220/380, incalzire cu centrala termica proprie, multiple unitati de aer conditionat.

RESTAURANTUL cu suprafata de 220 mp este situat la mansarda, are o capacitate de 120 de scaune si este optim pentru evenimente programate: nunti, botezuri, 8 martie, Craciun Revelion, etc
Tot la mansarda se regasesc: bucataria restaurantului, laboratorul de cofetarie, birou, grupuri sanitare restaurant.

BRUTARIA cu suprafata de 220 mp este situata la parter si este compusa din spatiu productie, depozit de navete, spatiu livrare si curte acces auto, depozit materiale, vestiare pentru personal cu grupuri sanitare si dus, diverse anexe. Este complet echipata, in functiune, capacitatea de productie fiind de 11.000 paini / 24 h.

MAGAZINUL MIXT are o suprafata de 25 mp, functoneaza la parterul imobilului, dispus stradal, beneficiand deasemenea de un mic birou.

Imobilul se poate vinde ca atare sau ca “afacere la cheie”, cu tot cu societatea pe care functioneaza in prezent (fara datorii), cu toate avize si autorizatiile valabile la zi, contracte furnizori si distribuitori, etc.
Puteti astfel continua activitatea fara nicio intrerupere, obtinand profit inca din prima luna.
Pretul este negociabil, in functie de modul de vanzare / preluare / echipare / etc.
Pretul pentru chirie este de 3000euro /luna
Pretul pentru vanzare este de 299000euro

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati telefonic.
743 – arata telefon –

 

Vezi anuntul original  aici
Afacere la cheie, Galati, judet Galati

2021-02-09 09:28:18