Website la cheie -afacerea ta online in sistem dropshipping_6021eb288371b.jpeg
  • februarie 9, 2021 1:53 am
  • Bucuresti, judet Bucuresti, Sectorul 1
Nou
poti vinde produsele unui furnizor si/sau ale tale
detalii si modele site gasesti pe www.energystudio.ro/dropshipping

Magazin Online Woocommerce
Usor de utilizat si administrat fara cunostinte tehnice, ofera din start toate functionalitatile necesare unui magazin online de top.
Conținut nelimitat
Număr nelimitat de categorii, produse și articole fara alte costuri. Puteți modifica sau adăuga conținut nou simplu și rapid. Fara taxe de intretinere obligatorii
sau abonament.
Va stam la dispozitie
Va oferim asistenta atat pentru a incepe, cat si la nevoie. Constructia si gestiunea unui magazin e simpla, nu aveti nevoie de pregatire de specialitate.
Facturare Automata
Magazinul permite emiterea facturii direct din panoul de administrare sau ofera integrare cu diverse programe de contabilitate.
Instalari de module
Nu stii exact ce vrei acum? Orice modul poate fi adaugat pe parcurs in functie de ce idei ai sau de ceea ce spun datele din Analytics. Noi suntem alaturi de tine pentru a-ti recomanda cele mai bune si performante module pentru magazinul tau.
Browsers
Site-ul acceptă toate browserele majore și se va comporta identic pe Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari, Opera și Internet Explorer.
Promoții avansate
Pentru fidelizare, aveți la îndemână unelte prin care puteți emite un număr nelimitat de promoții, atât pentru produse, coșul de cumpărături cât și pentru grupuri de clienți.
Optimizare SEO
Beneficiați de toate instrumentele necesare pentru a vă optimiza site-ul on-page si offpage. Aveti inclus modul premium Yoast un modul ce costa peste 80 Euro.
Statistici in timp real
Toate cifrele sunt la indemana ta: informatii, volume si audiente in timp real pentru a exploata rapid si precis orice canal de marketing doresti.

 

Vezi anuntul original  aici
Afacere la cheie, Bucuresti, judet Bucuresti, Sectorul 1

2021-02-09 01:53:44