De asemenea, actualizări importante în distribuția în aceste ore în lumea Android: while OPPO Sib X2 Neo, OPPO Sib X2 Lite este Motorola Moto G 5G Plus ei primesc Android 11, Huawei P20 Lite salută noi patch-uri de securitate. Există, de asemenea, loc pentru un ceas inteligent Ceas ONOR GS Pro și pentru o actualizare deosebit de interesantă. Dar să continuăm în ordine.

Nouă actualizare OPPO Find X2 Neo și OPPO Find X2 Lite

Sa incepem cu OPPO Sib X2 Neo este OPPO Sib X2 Lite, care odată cu lansarea actualizării îmbrățișează Android 11 în ColorOS 11.1. Actualizările sunt distribuite în Europa cu versiuni CPH2009_11_C.76 este CPH2005_11_C.76 și ar trebui să ajungă la toate smartphone-urile în câteva zile.

OPPO Găsiți o actualizare X2 Lite Android 11

Prin urmare, dispozitivele primesc toate știrile proiectate de Google plus cele integrate din aceeași casă chineză cu noua versiune ColorOS, exact așa cum se aștepta în planuri (OPPO vorbise despre primul trimestru al anului 2021).

Știri despre actualizarea Motorola Moto G 5G Plus

Lansarea Android 11, de asemenea, pentru Motorola Moto G 5G Plus, care primește versiunea RPN31.Q4U-39-27-5 începând din Brazilia. În plus față de numeroasele inovații de la ultima versiune stabilă a robotului, inclusiv gestionarea reînnoită a permiselor, avem și patch-urile de securitate pentru februarie 2021.

Actualizare Motorola Moto G 5G Plus Android 11

Pentru a instala actualizarea, este necesară o descărcare de puțin peste 1 GB, așa că vă recomandăm să vă bazați pe o rețea Wi-Fi în cazul în care aveți probleme de giga cu oferta telefonului dvs.

Nouă actualizare Huawei P20 Lite

O actualizare mai puțin substanțială, dar încă importantă pentru Huawei P20 Lite. Smartphone-ul „vechi” mid-range al producătorului, lansat pe piață în martie 2018, primește de fapt Patch de securitate februarie 2021 acceptă toate corecțiile integrate de Google (și nu numai).

În lansare, EMUI 9.1.0.377, care necesită o descărcare de puțin peste 200 MB. Nici o altă știre nu pare să fi fost inclusă, dar era previzibilă, deoarece vorbim despre un smartphone de trei ani.

Nouă actualizare a HONOR Watch GS Pro

Actualizați la Ceas ONOR GS Pro, care necesită o descărcare de aproximativ 40 MB. Ceasul inteligent întâmpină versiunea 10.1.2.58 cu știri interesante, inclusiv posibilitatea de a instalați aplicații terță parte și optimizarea afișării vremii.

Casa chineză recomandă începerea actualizării cu cel puțin 20% din bateria rămasă pe smartwatch, pentru a evita o oprire bruscă care ar putea să-l deterioreze.

Cum se actualizează OPPO Find X2 Neo, Find X2 Lite, Motorola Moto G 5G Plus, Huawei P20 Lite și HONOR Watch GS Pro

Actualizarea pentru OPPO Find X2 Neo și OPPO Find X2 Lite începe în Europa, astfel încât s-ar putea să o găsiți în setările de sistem în orice moment. Probabil va mai dura câteva zile pentru a vedea Android 11 pe Motorola Moto G 5G Plus, deoarece introducerea a început din Brazilia: puteți continua să urmăriți situația încercând să căutați actualizarea în setările sistemului.

Pentru a verifica sosirea patch-urilor din februarie pe Huawei P20 Lite puteți urma calea »Setări> Sistem> Actualizare software », în timp ce pentru ceasul inteligent HONOR Watch GS Pro trebuie să verificați din aplicația Huawei Health care îl însoțește.

S-ar putea să vă intereseze: Fairphone explică cât de dificilă este actualizarea unui smartphone Android

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *