OnePlus Watch

În orele petrecute înăuntru Reţea au apărut noi progrese în ceea ce privește două ceasuri inteligente care vor fi lansate în curând pe piață: vorbim despre Samsung Galaxy Watch 4 este OnePlus Watch.

Samsung Galaxy Watch 4 certificat de 3C

Samsung Galaxy Watch 4 va fi dezvăluit în al doilea trimestru al acestui an, împreună cu Samsung Galaxy Watch Active 4 și ambele dispozitive ar putea reprezenta un pas important în noua strategie a gigantului coreean, deoarece acestea ar putea fi bazate pe Android și nu pe sistemul de operare Tizen .

Samsung Galaxy Watch 4

În ultimele ore, 3C a certificat presupusa versiune de 41 mm a Samsung Galaxy Watch 4 (numărul modelului SM-R880) și, conform bazei sale de date, ceasul inteligent ar trebui să poată sta pe o baterie de 240 mAh (varianta de 41 mm a Samsung Galaxy Watch 3 are o baterie de 247 mAh, în timp ce cel de 45 mm are unul de 350 mAh).

Iată presupusele caracteristici ale OnePlus Watch

În așteptarea prezentării oficiale, programată pentru săptămâna viitoare, OnePlus Watch rămâne în centrul unui flux constant de zvonuri care încearcă să anticipeze care ar trebui să fie caracteristicile sale cheie.

În ultimele ore, Ishan Agarwal a dezvăluit câteva dintre caracteristicile pe care se poate baza smartwatch-ul OnePlus, care urmează să fie lansate în două culori (negru și argintiu).

OnePlus Watch se mândrește cu un capac impermeabil și rezistent la praf (cu certificare IP68), o cutie cu diametrul de 46 mm, detectarea automată a activităților sportive majore, modul de înot, senzor pentru detectarea SpO2, monitorizarea ritmului cardiac, ritmul cardiac, nivelul de stres și somn .

Ceas OnePlus Watch

Utilizatorii ar trebui să poată răspunde (sau să efectueze) apeluri, să vadă notificări, să gestioneze redarea muzicii pe smartphone-ul lor și să profite de smartwatch ca telecomandă OnePlus TV.

OnePlus Watch ar trebui lansat și într-o variantă cu suport pentru conectivitate LTE și ar trebui să aibă 4 GB de memorie integrată și suport pentru tehnologia Warp Charge (cu posibilitatea de a avea o săptămână de autonomie cu doar 20 de minute de încărcare).

Programare pe 23 martie pentru prezentare oficială.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *