Până la depunerea documentului Samsung Galaxy A22, un smartphone care ar putea ajunge pe piață cu titlul de „cel mai ieftin telefon 5G al gigantului coreean”, o serie de imagini prezentate ne arată cum poate fi.

designer grafic Personalul Technizo Concept și Let’s Go Digital au creat imagini color încercând să dezvăluie cât de inteligent poate fi smartphone-ul.

Caracteristici și posibil design al Samsung Galaxy A22

Amintiți-vă că printre caracteristicile cheie ale Samsung Galaxy A22 avem un ecran LCD plat cu diagonala de 6,5 inci (încă nu a văzut dacă are rezoluție HD + sau Full HD +) și o picătură de crestătură pentru a face loc unei camere frontale.

Samsung Galaxy A22

În ceea ce privește sectorul fotografiei din spate, există mai puține certitudini, dar este probabil ca gigantul coreean să decidă să se concentreze pe patru senzori, dintre care principalul ar trebui să permită fotografii cu o rezoluție de 48 megapixeli (toți cei trei ar trebui să fie unul ultra unghi larg, un macro și unul pentru calculul adâncimii), toate cu orientare verticală și design care amintește de celelalte modele recente ale companiei.

Alte caracteristici ale smartphone-ului Samsung includ un procesor MediaTek Dimensity 700, 4 GB sau 6 GB RAM, 64 GB sau 128 GB memorie încorporată (pe unele piețe selectate, o versiune cu 3 GB RAM și 32 GB memorie integrată ), Suport MicroSD, o baterie de aproximativ 5.000 mAh (probabil cu suport pentru încărcare rapidă la 15 W) și interfața OneUI 3.1 bazată pe Android 11.

Samsung Galaxy A22 ar trebui să aibă un corp din plastic, intrare jack audio de 3,5 mm și senzor de recunoaștere a amprentelor integrate în tasta dedicată pentru a porni și opri.

În cele din urmă, în ceea ce privește prețul, smartphone-ul poate fi lansat în Europa la mai puțin de 300 de euro. Acum vedem.

Citește și: Samsung Galaxy A12 Review

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *