Samsung este una dintre cele mai mari companii din lume când vine vorba de piața hi-tech, dispozitivele sale fiind adesea în fruntea clasamentului pentru numărul vânzărilor sau calitatea designului. Gigantul sud-coreean, pe lângă faptul că acordă atenție cerințelor pieței pentru a dezvolta produse de succes, își satisface întotdeauna utilizatorii care caută reduceri și oferă cumpărarea unuia dintre numeroasele dispozitive din portofoliul mare al Samsung.

Reduceri importante la întregul catalog

În aceste ore, să sărbătorim Paștele 2021, compania dezvăluie o interesantă campanie de reduceri pentru a cumpăra unul dintre numeroasele dispozitive disponibile în magazinul oficial italian. De fapt, sus 18 aprilie 2021, puteți profita de o reducere suplimentară de 10% pe coș pe o selecție de produse deja reduse cu până la 50%. Pentru a utiliza această reducere pur și simplu introduceți codul “PASCUL 10“- fără cotații – în coș în timpul fazei finale a achiziției.

În acest fel, puteți economisi pentru achiziționarea unuia dintre modelele de smartphone Android Samsung Galaxy S21 high-end sau pentru a lua acasă una dintre tabletele din seria Samsung Galaxy Tab S7 la serviciu sau pentru a studia de acasă.

Cumpărați pe Samsung Shop și economisiți

Ați putea fi, de asemenea, interesat de: Cel mai bun smartphone Samsung

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *