Te uitio idee de cadou de Paști pentru un copil de aproximativ 4-10 ani? Dan oferit pe Amazon poate fi ocazia potrivită de făcut dar tehnologic și în același timp educational. Este Robot de joc cu baterie reîncărcabilă cu senzori tactili și vocali pentru a-l controla și a-l face să se miște de la cele două roți.

Această jucărie nu are un nume real, dar este apreciată din punct de vedere estetic pentru simplitatea și empatia oferită de un ecran principal format din mai multe LED-uri să se aprindă în timpul jocului.

Este posibil comanda Jucăria Robotului în diverse feluri: prin gesturi, atingând suprafețe sensibile plasate lateral și posterior, sau prin voce. De fapt, este posibil să-l controlați de la distanță vocal pentru a-l face să ia direcția pe care o preferați, să o faceți să danseze sau să cânte. Cu toate acestea, cea mai interesantă caracteristică este capacitatea de a înregistra un mesaj vocal, de a-l face să se deplaseze pentru a ajunge la destinația dorită și de a-l forța să redea mesajul.

O jucărie robot este fabricată din material ABS și, prin urmare, netoxic, dar îndeosebi îndeplinește cerințele certificării 100% UE, astfel încât copiii și adolescenții să o poată utiliza.

Toy Robot, super ofertă mulțumesc pentru reducere + cupon

Jucărie pentru copii este oferit într-o promoție la prețul de 12,99 euro în loc de 30,99 euro, dar este posibil să reduceți în continuare acest preț cu codul de reducere 3CSQHZHV și să o ia singură acasă 5,85 euro. Evident, îl puteți cumpăra de pe Amazon.it și puteți introduce cuponul după ce a fost adăugat în coș în timpul fazei de plată.

Pe scurt, unul foarte bun o idee de cadou de Paști în locul clasicului ou (poate de Chiara Ferragni).

Acest robot Tech Toy este perfect ca cadou pentru 6 euro în loc de 30 de euro 1

Acest robot Tech Toy este perfect ca cadou pentru 6 euro în loc de 30 de euro 2

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *