Amazon nici măcar nu se odihnește duminică Spune-mi: Există multe despre căștile wireless reale mai ieftine decât Aukey de savurat printre ouă de ciocolată și porumbei de Paște.

Pe scurt, după ce ieri a raportat încărcătorul rapid Samsung cu prețul minim, astăzi există un alt accesoriu care poate fi util pentru mulți utilizatori.

Aukey este un brand bine-cunoscut și apreciat și, stabilindu-și corect așteptările, nu dezamăgește cu greu atunci când vine vorba de cheltuirea minimului.

În acest caz, vorbim despre adevărate căști wireless low-end, așa că ar fi greșit să ne așteptăm la o calitate superlativă, totuși, pentru ceea ce merită, sunt destul de satisfăcătoare (scriitorul le-a încercat [NdR]).

Căștile în cauză sunt Aukey EP-T25 și sunt destul de elementare în adevăratele căști fără fir (nu vă așteptați la ANC sau altceva), dar complete, oferă: Bluetooth 5.0, suport AAC, drivere dinamice de 6 mm, certificare IPX5, încărcare rapidă prin USB-C, verificare comandă tactilă și apelare vocală asistent pe smartphone-ul conectat. Autonomia declarată este de 5 ore, extinsă la 25 de ore cu cutia de încărcare.

În prezent, modelul negru este oferit pe Amazon (livrat de la Amazon, completat cu Prime) în cel mai mic pret 19,99 euro, care poate fi redus cu încă 10% prin aplicarea cupon vizibile pe pagina produsului.

Dacă ați căutat căști wireless cu adevărat noi și ați dorit să cheltuiți minim, iată linkul pentru achiziționare:

Cumpărați căștile wireless reale Aukey EP-T25 cu 19,99 euro pe Amazon (aplicați un cupon de 10%)

Ați putea fi, de asemenea, interesat de: Cele mai bune căști wireless adevărate pentru calitate: alegerea noastră

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *