În următoarele săptămâni, Huawei va dezvălui familia Huawei P50 de smartphone-uri de ultimă generație. În ultimele zile am avut ocazia să descoperim interpretările modelului Huawei P50 și să atingem dimensiunea incredibilă a modulului foto principal așteptat pentru noile smartphone-uri ale gigantului chinez – evident Xiaomi Mi 11 Ultra nu va fi singurul pe care să-l atașăm la multe camere de vizualizare spate.

Huawei P50 Pro te lasă fără cuvinte

Performanță video Huawei P50 Pro

În aceste ore colegii din Letsgodigital arată-ne câteva performanțe făcute luând în considerare informațiile, zvonurile și scurgerile de pe Huawei P50 Pro publicate în ultimele zile. Redarea video prezentă în partea de jos a știrilor se învârte în mod evident în jurul modulului foto din spate, despre care se spune că este primul din lume care se montează Senzor 1cm Sony IMX800 pe care se așteaptă să o prezinte compania japoneză în aprilie.

Pe baza unor scurgeri publicat pe Twitter, se spune că Huawei P50 Pro va avea o cameră triplă din spate cu un senzor principal, un senzor ultra-larg și un senzor periscopic. Singura diferență fotografică dintre acest model și Huawei P50 Pro +, ar trebui să fie prezența unui obiectiv telescopic și a unui senzor ToF.

Performanță video Huawei P50 Pro

Huawei P50 Pro, a cărui lansare este așteptată pe 27 aprilie, dar despre care se zvonește că va fi amânată pentru iunie, va avea un ecran OLED de 6,6 inci cu o rezoluție QHD + de 2640 x 1200 pixeli și o actualizare de 120 Hz, cameră perforată. afișaj pe cascadă, sistem de difuzoare stereo și procesor HiSilicon Kirin 9000.

Până în prezent nu știm prea multe despre Huawei P50, Huawei P50 Pro și Huawei P50 Pro +, dar suntem siguri că compania va face totul pentru a relua rolul de protagonist al lumii mobile după repercusiunile grave pe care le-a suferit. .

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *