Smartphone-uri Motorola One Hyper este LG G7 One primesc Android 11, in timp ce Samsung Galaxy S20 Fan Edition 4G este primul dispozitiv din gama care a obținut patch-ul de securitate din aprilie. Iată detaliile actualizărilor.

Motorola One Hyper

Smartphone-ul tocmai a început să primească actualizarea stabilă a Android 11 în Brazilia cu versiunea software RPF31.Q1-21-20. Clădirea introduce toate noile caracteristici ale Android 11 și actualizează patch-ul de securitate (SPL) în martie 2021.

LG G7 One

Odată cu actualizarea Q910UM40b, LG G7 One primește, de asemenea, patch-ul de securitate Android actualizat în martie 2021. Actualizarea pare să ruleze la nivel global începând din Canada, unde utilizatorii o primesc ca OTA.

În ciuda diviziunii smartphone-urilor LG acum este redus la os, este de apreciat faptul că producătorul a reușit să ofere în continuare actualizarea oficială a Android 11 pentru LG G7 One.

Samsung Galaxy S20 Fan Edition 4G Obțineți patch-ul din aprilie

Serialul Samsung Galaxy S20 urmează o cale de actualizare destul de haotică, totuși versiunea 4G a Samsung Galaxy fan Edition (SM-G780F) este prima din gamă care a obținut patch-ul de securitate din aprilie, deși nu a primit încă actualizarea camerei care a fost implementată recent pe celelalte modele.

Actualizarea ajunge în Europa la puțin sub 170 Mb pentru toate versiunile de dispozitive din Olanda și Belgia cu sau fără marcă, dar Samsung nu a lansat încă detalii despre această problemă.

Actualizările OTA vor fi notificate de îndată ce sunt disponibile, cu toate acestea, puteți verifica manual prezența acestora accesând ISetări> Actualizare software.

Nu ratați: cele mai bune smartphone-uri Android: Evaluare aprilie 2021

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *