Spre deosebire de smartphone-uri, în sectorul smartwatch-urile actualizările sunt puțin mai frecvente, dar nu lipsesc complet, iar în ultimele ore au fost lansate două actualizări pentru Samsung Galaxy Watch 3 este Purtați un sistem de operare de la Google.

Actualizări Samsung Galaxy Watch 3, dar numai cu Verizon

Începând cu Samsung Galaxy Watch 3, din Statele Unite vine știrea lansării de către gigantul și operatorul coreean Verizon a unei actualizări importante, dedicată îmbunătățirii diferitelor caracteristici legate de monitorizarea datelor fizice ale utilizatorilor.

Actualizarea aduce firmware-ul smartwatch-ului la versiune R845 sau R855USQU1BUB2 și printre știrile raportate în jurnalul oficial de schimbări sunt mai multe îmbunătățiri la Samsung Health, inclusiv un scor de somn (o caracteristică deja introdusă la sfârșitul anului trecut și probabil raportată din greșeală), funcția Împreună pentru a sincroniza plimbările cu prietenii, îmbunătățiri la recunoașterea automată a antrenamentului și schimbarea la Always On Display.

În prezent, această actualizare pare să fie disponibilă numai pentru Samsung Galaxy Watch 3 vândut de Verizon.

Wear OS este îmbogățit cu un nou buton

În ultimele ore, echipa Google a început să lanseze o nouă mică actualizare pentru Wear OS de la Google, gigantica platformă Mountain View dedicată dispozitivelor purtabile.

Cu această actualizare, se adaugă un buton „Gestionare” la panoul de notificări Wear OS, o soluție care încearcă să îmbunătățească aspectul notificărilor, care este una dintre cele mai importante caracteristici pentru ceasurile inteligente.

Amintiți-vă că pe Wear OS cu o glisare în sus de pe ecranul de pornire puteți vedea cele mai recente notificări sau, dacă nu există, un mesaj frumos și în ultimele ore această placă a fost îmbogățită cu un nou buton numit „Gestionați”: Odată atins , aplicația Wear OS se deschide pe telefonul conectat, în special pagina „Schimbați notificările ceasului”, care permite utilizatorului să schimbe aplicațiile ale căror notificări urmează să fie afișate pe ceas.

După versiunea veche (stânga) și noua versiune (centru și dreapta):

Această modificare pare a fi rezultatul unei actualizări de pe server și va fi probabil disponibilă pentru toți utilizatorii Wear OS în curând.

Citește și: Recenzie Samsung Galaxy Watch 3

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *