Ca de obicei, Google a început să introducă actualizarea ieri cu noile patch-uri de securitate din aprilie 2021 pentru cei mai noi pixeli. Până acum nimic nou de când am vorbit despre asta aseară într-un articol special.

Ceea ce a atras atenția, nu chiar datorită chengelog-ului publicat, se referă la un aspect care nu este altceva decât secundar: îmbunătățiri legate de performanțele grafice rezervate pentru Google Pixel 5 și Google Pixel 4a 5G

Îmbunătățirea vizuală a actualizării din aprilie

Printre corecțiile și inovațiile anunțate în articolul menționat mai sus referitor la actualizarea patch-urilor de securitate din aprilie 2021, optimizarea tipurilor a fost menționată, dar probabil că puțini se așteptau la ceva tangibil.

Numere în mână, în primele repere găsite în unele cazuri sunt de fapt raportate performanță grafică cu până la 50% mai bună în comparație cu trecutul pentru Google Pixel 5 și Pixel 4a 5G.

Un astfel de salt în performanță are, desigur, repercusiuni mai mult sau mai puțin tangibile, în funcție de caz, în experiența utilizării jocurilor și aplicațiilor care sunt greu din punct de vedere grafic.

Patch Google Pixel aprilie 2021

Cu toate acestea, dacă v-ați actualizat deja Pixeli cu cele mai recente patch-uri de securitate, vă rugăm să ne informați în caseta de comentarii de mai jos dacă ați observat aceste optimizări.

Citește și: Recenzie Google Pixel 5: prioritățile se schimbă (în bine), dar substanța rămâne

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *