O actualizare a zilei pentru două purtate extrem de apreciate de cumpărătorii lor respectivi, vorbim despre Samsung Galaxy Fit 2 și Fitbit Charge 4. Galaxy Fit 2 este un excelent tracker de fitness care garantează un salt mare de calitate comparativ cu prima sa iterație la o baterie cu ecran de 1,1 inch care garantează aproximativ 15 zile de autonomie și certificare IP68. Fitbit Charge 4 este una dintre cele mai bune benzi inteligente din jur, care a primit recent o actualizare, permițând măsurătorile sale SpO2, adică saturația oxigenului din sânge.

Noul firmware al Samsung Galaxy Fit 2 adaugă fețe de ceas noi

A trecut ceva timp de la ultima actualizare a Internetului Galaxy Fit 2 dar Samsung din fericire, ea nu a uitat dispozitivul și a publicat o actualizare care adaugă fețe de ceas noi, îmbunătățind astfel un dispozitiv deja excelent. Noul firmware a apărut până acum doar în Coreea de Sud, dar cu siguranță va ajunge în restul lumii în zilele următoare. Evident pe lângă cele noi fețele de ceas îmbunătățirile de stabilitate și securitate sunt menționate în jurnalul de schimbări.

De fapt, fețele noilor ceasuri sunt două și există unele variante pentru fiecare, dacă sunteți proprietarul unui dispozitiv, veți găsi probabil actualizarea în aplicația Galaxy Wearable, care va cântări aproximativ 3 MB.

Ceas Samsung Galaxy fit 2

Fitbit Charge 4 mărește urmărirea SpO2 și a temperaturii pielii

După ce ați crescut măsurarea SpO2 cu articole purtabile de înaltă calitate, cum ar fi Ferra este Sens, Fibit a adus și funcția Charge 4. Acum, compania californiană a crescut posibilitatea de a urmări saturația de oxigen din sânge, în special în ceea ce privește noaptea, timp în care dispozitivul va ține evidența modificărilor din SpO2 și apoi va furniza o medie atunci când vom trezeste de dimineata.

Fitbit Charge 4

În aplicația Fitbit găsim apoi informații mai detaliate, cum ar fi tendința din ultimele 7 zile. Toate acestea fac parte din noul panou de control al monitorizării stării de sănătate, disponibil pentru Charge 4 chiar din această actualizare. Tabloul poate afișa alte opțiuni, cum ar fi variabilitatea ritmului cardiac, ritmul cardiac în repaus, frecvența respiratorie și, după cum sa menționat, SpO2 și temperatura pielii.

Fitbit consideră că măsurarea și urmărirea temperaturii pielii vă poate ajuta să înțelegeți și să identificați modificări ale corpului, cum ar fi ovulația sau febra. Din păcate, tabloul de bord cu indicatori de sănătate este disponibil doar pentru utilizatorii premium Fitbit, dar o perioadă de încercare gratuită va fi disponibilă tuturor în primele 7 zile.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *