Ridică-ți mâinile dacă, la fel ca mine, pur și simplu nu poți trimite un mesaj dacă nu conține cel puțin unul emoji. La urma urmei, sunt frumoase și colorate zâmbete sunt atât de populare încât au primit chiar și o zi a anului dedicată sărbătorii lor (17 iulie Ziua mondială emoji, complet cu emoji din calendar care arată această dată).

Este adevarul. Emoji-urile sunt deja atât de multe, atât de multe încât este adesea greu să alegi pe care să îl trimiți. Dar de ce să vă lipsiți de posibilitatea de a crea emoji-uri noi și distractive pe care să le trimiteți persoanelor de contact? Tip: maimuță-cactus. Sau ceva mai expresiv, ca o inimă cucerită de flăcări. Dacă vă întrebați cum puteți aduce la viață aceste emoji ciudate, răspunsul este simplu: cu Bucătărie Emoji.

Emoji Kitchen este un tip de laborator oferit de tastatura Google – Gboard – în care este posibil combinați mai multe emoji existente pentru a obține rezultate unice. Emoji-urile astfel create pot fi apoi partajate în chat-urile principalelor platforme de mesagerie instantanee sau, în orice caz, cu acele servicii compatibile Gboard. WhatsApp se numără printre aceste aplicații.

Emoji Kitchen extinde suportul pentru emoji 13.1

Dar să trecem la știrile zilei: bucătăria Emoji în aceste ore a primit o actualizare care extinde suport, de asemenea, pentru standardul Unicode 13.1. Printre noile emoji care pot fi combinate pentru a da viață creațiilor frumoase se numără, de exemplu, femeia cu barbă, inima în haine, cuplurile cu inima și fața din nori. Dar există mai mult de două sute de noi adăugiri, atunci trebuie să ne întoarcem. Un exemplu de creații viitoare care vor fi realizabile prin combinarea mai multor emojis este coaja de melc în formă de caracatiță sau hot dog care, în loc să fie umplute cu cârnați, are în centru un scorpion zâmbitor. Chiar și scorpionul cu o floare mică pe cap este într-adevăr foarte drăguț.

Crearea unui emoji cu Gboard este o briză: trebuie doar să faceți clic pe pictograma emoticon din stânga spațiului pentru a accesa caracteristica Emoji Kitchen. De aici va trebui apoi să selectați emojiul pe care preferați să îl utilizați, astfel încât aplicația să afișeze toate combinațiile care pot fi realizate prin combinarea acelui emoji cu altul. Când ați observat combinația perfectă, pur și simplu selectați-o și partajați-o în Chat. Si asta e!

Actualizarea va fi disponibilă mai întâi pentru Utilizatori beta Gboard, pentru a ajunge apoi la versiunea stabilă a tastaturii Google într-un viitor nu atât de îndepărtat.

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *