iMessage este una dintre aplicațiile măr folosite mai ales de cei care au iPhone – nu în țara noastră unde suntem obișnuiți să folosim aplicații pentru mesagerie instanta precum WhatsApp și Telegram – și, de multă vreme, vorbim despre diferitele motive care împing Apple să nu o facă disponibilă și pentru dispozitivele Android, cam așa cum a făcut-o cu ceva timp în urmă odată cu sosirea Apple Music pentru Android .

iMessage pe Android nu este convenabil

În aceste zile care a dus la procesul judiciar între Epic și Apple pentru eliminarea Fortnite din App Store, constatăm că într-un document Epic despre comportamentul anticoncurențial asumat de gigantul Cupertino, se face referire (atenție: fișier PDF) la modul în care Apple folosește iMessage pentru și-au forțat utilizatorii să rămână la iOS.

În timpul depunerii de Eddie Cue, Director executiv Apple care se ocupă de serviciile de internet ale companiei, descoperim că în 2013 compania intenționa să o facă pentru a dezvolta o versiune de iMessage pentru Android | pentru a asiguracompatibilitate multiplataforma cu platforma iOS, astfel încât utilizatorii ambelor platforme să poată face schimb de mesaje. “

Motivul pentru care acest proiect a fost oprit brusc este expus în curând. Craig Federighi, o față cunoscută a Apple care se ocupă de întregul domeniu software al companiei, a subliniat că “iMessage pe Android elimină pur și simplu un obstacol pentru familiile care oferă copiilor lor telefoane Android. „Cu alte cuvinte, dacă iMessage pentru Android ar fi devenit o realitate, familiile ar fi preferat să cumpere smartphone-uri Android pentru copiii lor pentru a garanta o linie directă cu părinții lor, ceea ce ar afecta în mod negativ portofoliul companiei din California.

Acesta este, pe scurt, motivul pentru care iMessage pentru Android nu a fost dezvoltat niciodată: Apple ar trebui să-și forțeze utilizatorii să cumpere un iPhone pentru a utiliza iMessage pentru câștiguri economice pure și legitime.

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *