O faimoasă reclamă la televizor în urmă cu câțiva ani spunea că „puterea nu este nimic fără control„Și arată la fel ca inginerii OnePlus urmați acest mare adevăr ca și cum ar fi o mantra. Așa cum am indicat în recenzia OnePlus 9 Pro disponibilă în videoclipul de mai jos, wiri Smartphone-ul high-end este unul dintre smartphone-uri cel mai bun cadou din jur.

1 Hz este atins doar într-un caz specific

Acesta este un panou OLED de la 6,78 țoli cu o rezoluție de 1440p realizată de Samsung, a cărei tehnologie este complet identică cu cea a afișajului pe care gigantul sud-coreean îl folosește de exemplu pe un Samsung Galaxy S21 Ultra 5G. Pe lângă faptul că oferă o rată de reîmprospătare de până la 120 Hz și reduce consumul de energie cu 46% comparativ cu afișajele OLED non-LTPO, OnePlus a mers mai departe în ceea ce privește managementul ratei de upgrade hardware.

Știm, de fapt, că ecranul OnePlus 9 Pro este capabil să moduleze rata de reîmprospătare cu 1 Hz la 120 Hz, dar numai astăzi, așa cum comunică însăși compania, știm când afișajul împinge doar 1 Hz de actualizare. Dacă, de exemplu, când începeți un joc, afișajul va putea rula până la 120Hz, afișajul afișarea imaginii statice poate aduce afișajul la 1 Hz.

Scenariul de utilizare are un impact mare asupra modului în care afișajul este comutat de la o extremă la alta, dar de cele mai multe ori veți observa o rată de reîmprospătare de 60 sau 120 Hz în funcție de utilizarea smartphone-ului dvs.

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *