Meizu, la fel ca mulți alți producători de smartphone-uri, a lansat luna trecută o pereche de dispozitive echipate cu Snapdragon 888, soluția cea mai dezvoltată de Qualcomm. Se pare că în China ambele smartphone-uri se bucură de un mare succes, în special în rândul proprietarilor de smartphone-uri Apple.

45% din utilizatorii Meizu 18 provin de la Apple

Meizu 18 u Meizu 18 Pro acestea sunt de vânzare în multe magazine chineze și, potrivit producătorului, sunt deosebit de populare în rândul proprietarilor anteriori de iPhone. Cu o notă publicată pe contul său oficial, Meizu a raportat de fapt date curioase, în mod evident legate de unitățile comercializate în țara lor.

Datorită sistemului folosit de Meizu, care permite noilor smartphone-uri să funcționeze numai după înregistrarea în ecosistemul Flyme, a fost posibil să obținem aceste informații interesante. În special, datele au fost catalogate de comercianții cu amănuntul online care au identificat tipul de smartphone folosit pentru a cumpăra altele noi. Meizu 18.

Și mai multe informații provin de la aplicația actuală pentru smartphone-urile de marcă chineză, care simplifică transferul de date de la vechiul smartphone la cel nou și care a făcut posibilă colectarea de date mai detaliate.

Aproape jumătate dintre cumpărătorii Meizu 18 și Meizu 18 Pro erau, prin urmare, proprietari ai unui iPhone, o figură foarte specială care mărturisește bunătatea celei mai recente soluții a mărcii chineze, care nu a reușit niciodată să adune un succes deosebit în -West . . Conform opiniilor care circulă în aceste zile pe Weibo, motivul succesului va fi legat de politica de FlymeOS 9, care nu aduce reclame, bloatware și notificări inutile, oferind astfel o experiență lină.

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *