Google Pixel Buds

În ultimele săptămâni vorbim despre noul model de căști fără fir Google Pixel Buds A, ale cărui caracteristici rămân destul de rare, dar a căror lansare este așteptată în orice moment. Dacă, până în prezent, nu am avut niciodată ocazia să apreciem designul sau cel puțin caracteristicile, trebuie să vă mulțumim direct Google pentru că ne-a oferit posibilitatea de a cunoaște mai multe detalii despre aspectul lor.

O greșeală destul de gravă

De fapt, după cum puteți vedea din imaginea de mai jos, una e-mail promoțional trimis de Google unui utilizator Nest, are ceva care nu ar trebui să fie acolo. Începând de la stânga la dreapta, observăm: Google Pixel 5, Google Nest și un model unic de căști Pixel Buds pentru categorie »Accesorii“.

google pixel înflorește în imagine

Comparând imaginea Google Pixel Buds 2 – ultimul model prezentat de Big G – cu imaginea produsului inserată în e-mail, observăm câteva mici dar substanțiale diferențe care ne fac să credem că acele căști TWS prezentate sunt, din toate punctele de vedere, cele mult așteptate Google Pixel Buds A.

google pixel înflorește în imagine

În primul rând, culoarea: până în prezent, acea culoare verde „pădure” nu a fost introdusă niciodată pentru adevăratele modele de căști fără fir Google. Tonalitatea »Destul de MonetărieAre o nuanță verde mai strălucitoare decât căștile, nu crezi? Culoarea internă a cutiei, precum și porțiunea exterioară a căștilor este diferită: modelele actuale îmbrățișează o nuanță închisă, în timp ce cea a Google Pixel Buds A este de culoare verde închis. În cele din urmă, poziția LED-ului de stare: modelul actual Google Pixel Buds are LED-ul poziționat în partea de jos a cutiei, în timp ce imaginea din e-mailul Google îl arată mult mai sus, aproape pentru a se potrivi cu deschiderea carcasei.

Ce părere aveți despre căștile care lasă Google să alunece? Spuneți-ne în comentariile de mai jos.

Pe copertă Google Pixel Buds 2

Ați putea fi, de asemenea, interesat de: Cele mai bune căști wireless adevărate

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *