Zepp Health, compania cunoscută anterior sub numele de Huami, a anunțat astăzi disponibilitatea unui nou ceas inteligent din linia Amazfit, special conceput pentru pasionații de exterior. Deci iată-l Amazfit T-Rex-Pro, succesorul T-Rex a cărui evoluție naturală și așteptată o reprezintă.

Există atât de multe caracteristici noi ale acestui ceas inteligent, dedicat celor care iubesc aventura și au nevoie de un partener capabil să funcționeze în orice situație, cu informații utile atât personale, cât și de mediu. Deci, să o cunoaștem în detaliu Amazfit T-Rex Pro, evident pornind de la fișa tehnică.

Caracteristici ale Amazfit T-Rex Pro

Amazfit T-Rex Pro are un ecran AMOLED circular de 1,3 inci cu o rezoluție de 360 ​​c 2360 pixeli, protejat de o sticlă securizată anti-acoperire care nu păstrează amprente. În interiorul cutiei, realizată din policarbonat cu curea de silicon, găsim BioTracker 2 cu senzor optic pentru detectarea bătăilor inimii, accelerometru pe 3 axe, giroscop cu trei axe, senzor geomagnetic, lumină ambientală și altimetru barometric.

Pentru a sublinia rezistența la scufundări până la 10 atmosfere, indicând rezistența sa ridicată în timp ce bateria de 390 mAh vă permite să ajungeți la o; autonomie între 9 și 18 zile, în funcție de utilizare. Există receptoare GPS, GLONASS, Beidou și Galileo, a căror utilizare continuă poate ajunge la 40 de ore, suficient chiar și pentru cei care fac sporturi extreme și încărcarea durează aproximativ 90 de minute.

Conexiunea la smartphone are loc prin Bluetooth și aplicația Zepp, disponibilă atât pentru Android, cât și pentru iOS. Dimensiunile sunt de 47,7 x 47,7 x 13,5 mm cu o greutate, inclusiv o curea, de 59,4 grame. Prin urmare, este un produs strălucitor și excelent, dar potrivit pentru toate ocaziile. Trei culori disponibile, Meteorite Black, Desert Gray și Steel Blue.

Software și funcții

După cum ați înțeles, chiar și din imagini, Amazfit T-Rex Pro este unul ceas inteligent robust, prin urmare conceput pentru a rezista la stres, căderi, scufundări și diverse rele tratamente. Rezistența este garantată de certificarea a 15 teste diferite la nivel militar și printre inovațiile introduse comparativ cu predecesorul amintim sistemul de măsurare a saturației de oxigen din sânge, cele patru sisteme de navigație prin satelit, pentru a asigura o recepție excelentă în orice parte a lumii , altimetru barometric și peste 100 de moduri sport.

Ecranul AMOLED vă permite să activați modul Always On Display pentru a avea întotdeauna timpul și datele cheilor la îndemână, cu posibilitatea de a alege dintre zeci de apeluri cu care să personalizați informațiile disponibile.

Fie că ești pasionat de munți sau de mare, Amazfit T-Rex Pro este partenerul ideal, cu capacitatea de a urmări activitatea în orice condiție meteo, de la căldură umedă până la frig uscat, măsoară diferența de altitudine parcursă, indicând întotdeauna în direcția corectă datorită busolei și oferă date utile de antrenament.

Datorită Firstbeat puteți evalua mulți parametri, cum ar fi absorbția maximă de oxigen, timpii de recuperare, sarcina de antrenament, pentru a înțelege când să faceți o pauză sau când să vă intensificați eforturile. Iar algoritmul ExerSense este capabil să recunoască în mod autonom opt moduri sportive, înregistrându-și datele fără ca utilizatorul să intervină.

tracker meteo va indica ora răsăritului și a apusului, faza lunii și informații meteorologice, esențiale pentru cei care fac sport în aer liber. Există, de asemenea, evaluarea stării de sănătate grație indicatorului PAI (Personal Activity Intelligence) care colectează date și îi returnează utilizatorului o valoare numerică care indică puterea și sănătatea fizică.

SomnusCare în schimb, aveți grijă să monitorizați somnul, chiar și somnurile după-amiaza și să ajutați la rezolvarea oricăror probleme de respirație care ar putea afecta sănătatea fizică și mentală.

Preț și disponibilitate

Amazfit T-Rex Pro va fi la vânzare pe Amazon, Euronics și bineînțeles pe magazinul oficial la un preț de 169,90 euro.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *