Suntem obișnuiți de ani de zile să deblocăm Amazon Alexa pentru a ne ajuta cu activitățile zilnice normale la domiciliu și pentru a gestiona diferitele dispozitive inteligente din casă, dar în Lamborghini au crezut că asistentul vocal virtual Amazon ar putea face mult mai mult și au vrut să-l arate cu Lamborghini Uraganul EVO.

Este, de fapt, prima mașină care se poate baza pe integrarea completă cu asistentul Amazon Alexa, care poate fi astfel utilizată pentru a regla aerul condiționat, încălzirea scaunelor, nivelul de lumină ambientală, gestionarea apelurilor telefonice și divertisment. totul prin intermediul binecunoscutei comenzi vocale „Alexa”.

Amazon Alexa complet integrat în Lamborghini Huracán EVO

Cei care cumpără unul dintre modelele Lamborghini Huracan MY21 cu opțiunea „Smartphone Interface and Connected Services” vor putea astfel să se bazeze pe Amazon Alexa Integration, precum și pe Apple Carplay, Android Auto și Web Radio.

Lamborghini Huracan EVO Amazon Alexa

Lamborghini Huracán EVO cu patru roți se poate lăuda și cu integrarea asistentului vocal Amazon în sistemul LDVI (Lamborghini Dinamica Veicolo Integrata) și permite accesul în timp real la feedback-ul cu privire la dinamica conducerii mașinii (cum ar fi distribuția cuplului, Lamborghini Dynamic Direcție și control al tracțiunii) prin comandă vocală.

Evident, asistența pentru Amazon Alexa nu se limitează la controlul mașinii, merge mult mai departe și atunci va fi posibil să controlați porțile de acces la casa dvs. sau să rulați termostatele și sistemul de încălzire. -Lumină, totul direct de la Lamborghini.

Lamborghini Huracan EVO Amazon Alexa

Producătorul de mașini a anunțat că chiar și curentele Huracán EVO se pot baza pe aceste noi servicii, deoarece toate caracteristicile pachetului Lamborghini Connected (adică soluția proiectată de producătorul de mașini pentru a actualiza diferitele caracteristici ale Alexa prin actualizări periodice OTA) pot fi la curent. la dealerii autorizați, toate fără costuri suplimentare (cu toate acestea, pot exista limitări în funcție de diferitele piețe).

Prin urmare, cei care dețin acest Lamborghini se vor putea dedica complet conducerii și Alexa se va ocupa de restul.

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *