Primăvara a început în urmă cu câteva zile și Amazon a decis să profite de ocazie pentru a lansa o vânzare promoțională colosală. Vino ofertele de primăvară, care începând de la miezul nopții de astăzi și până la ora 23.59 pe 31 martie, oferă reduceri la mii de produse din toate categoriile de produse.

Ca întotdeauna, ofertele sunt numeroase și este ușor să ratezi cele mai interesante sau particulare. Din acest motiv, în fiecare zi vom indica cele mai atractive oferte, cel puțin în raport cu lumea telefoniei mobile, astfel încât să puteți profita de cele mai interesante reduceri. Nu cauți un smartphone nou? Nu vă faceți griji, în partea de jos a paginii veți găsi selecția celor mai bune oferte pentru fiecare categorie.

Există cele mai bune laptopuri, produse de mobilitate electronică, monitoare, televizoare, console și multe altele. Toate sunt actualizate în timp real, deoarece sunt disponibile oferte. Așadar, să vedem care sunt cele mai interesante produse oferite astăzi.

Oferte de primăvară, cel mai bun din 24 martie

Printre zecile de smartphone-uri promovate pentru ofertele de primăvară ale Amazonului, cele mai interesante trei propuneri ni se par a fi trei. Să începem cu OnePlus Nord 5G, smartphone-ul mediu cu un ecran AMOLED Fluid de 6,44 inci la 90 Hz și cu 8-128 GB de memorie. Datorită unei reduceri de 18% puteți plăti doar 329 de euro în loc de 399 de euro din prețul de listă.

Să continuăm, cel puțin conform comenzii de preț, cu un Xiaomi Mi 10T Pro, un smartphone echipat cu un Snapdragon 865, un ecran FullHD + de 6,67 inci și o baterie de 5.000 mAh. Cu reducerea de 2% plătiți 469,90 € în loc de 599,9 €, un preț destul de bun.

Încheiem cu Huawei Mate 40 Pro, una dintre cele mai bune soluții dacă sunteți în căutarea unui smartphone cu o cameră de foarte bună calitate și nu vă îngrijorează lipsa serviciilor Google. Până la 31 martie plătiți 999,90 € în loc de 1.249,90 €, foarte interesant pentru unul dintre cele mai bune smartphone-uri de pe piață. Pentru a urmări linkurile de cumpărături pe Amazon.

Iată celelalte Oferte de primăvară legate de alte categorii care vă pot interesa. Pentru oferte de ultim moment, urmați-ne pe canalul nostru Telegram.

Oferte pe categorii

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *