Amazon streaming muzică gratuit

Dacă sunteți în căutarea unei soluții pentru a asculta muzica preferată, avem vești bune pentru dvs.: este disponibilă o nouă inițiativă Amazon Music Unlimited în virtutea căruia este posibil încercați abonamentul Family timp de trei luni gratuit.

Vă reamintim că aceasta este o soluție care vă permite să profitați de serviciul de streaming de muzică Amazon cu întreaga familie (până la șase persoane), toate cu un abonament în valoare de 14,99 euro pe lună.

Cum să te bucuri de Amazon Music Unlimited Family gratuit timp de trei luni

Noua inițiativă concepută de Amazon pentru a introduce noi utilizatori în acest serviciu și pentru a le permite să-și descopere potențialul de bază va fi disponibil până la ora 23.59 pe 5 aprilie 2021.

Echipa Amazon precizează că oferta este disponibilă numai pentru noii clienți Amazon Music Unlimited și, la sfârșitul perioadei de utilizare gratuită, abonamentul este reînnoit automat la un cost lunar de 14,99 euro prin metoda de plată. de înregistrare și până la anularea acesteia (care poate fi comunicată în orice moment).

Gigantul de streaming adaugă, de asemenea, că oferta în cauză nu poate fi combinată cu nicio altă promoție în curs, este limitată la un singur client și un singur cont, nu poate fi transferată și nu poate fi convertită în numerar (în cazul încălcării doar a unuia dintre acești termeni, oferta nu va mai fi valabilă).

Reamintim că printre principalele caracteristici ale serviciului Amazon Music Unlimited se numără o bibliotecă mare (formată din peste 70 de milioane de melodii), posibilitatea de utilizare pe mai multe dispozitive de până la 6 conturi, acces nelimitat la toate melodiile, posibilitatea de a exploata potențialul de Amazon Alexa.

Pentru a profita de promoție, faceți clic pe următorul link:

Abonament de familie Amazon Music Unlimited 3 luni gratuit

Nu este nimic de făcut, dar vă doresc multă distracție.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *