O inițiativă promoțională este în curs de desfășurare pe Amazon, care vă permite să obțineți una reducere de 5 eurocu toate acestea, nu este disponibil pentru toată lumea și are termeni și condiții specifice.

Astăzi am vorbit deja despre Amazon pentru a raporta noutățile legate de aplicația Android și cele mai bune oferte ale zilei. Acum, pentru a rămâne la curent cu tema oportunităților de economisire, să trecem la acest lucru promovare.

Reducere de 5 euro cu Amazon Family: iată cum

Promoția în cauză prevede că toți clienții Amazon eligibili care vor vizita pagina dedicată și care vor crea pentru prima dată a profilul copilului, Vei primi Cod de reducere de 5 euro utilizabil în categorii Jocuri este Copilărie timpurie și îmbrăcăminte și încălțăminte pentru copii pentru comenzi de peste 20 de euro.

În acest sens, este necesar să se precizeze, pe de o parte, că produsele eligibile sunt doar cele „vândute și expediate de Amazon”, pe de altă parte, că este posibil să se achiziționeze mai multe produse compatibile, cu condiția ca achiziția minimă să fie depășită.

În ceea ce privește termenele, inițiativa începuse deja luna trecută și se va aplica celor care îndeplinesc cerințele până la ora 23.59 în ziua respectivă. 31 mai 2021, atâta timp cât este printre primii 5.000 de clienți eligibili.

amazon reducere profil copil de 5 euro

După ce ați creat profilul copilului dvs. pe această pagină, trebuie doar să faceți clic pe „Solicitați reducerea” pentru a asocia codul cu contul dvs. și utilizați-l pentru o achiziție eligibilă. De asemenea, trebuie remarcat faptul că, odată răscumpărat, codul poate fi utilizat în maximum 30 de zile.

În ceea ce privește produsele compatibile cu codul promoțional de 5 euro, Amazon face o alegere atât în ​​funcție de grupa de vârstă, cât și de categorie, iată câteva linkuri care pot fi utilizate.

Cumpărați pe grupe de vârstă:

Cumpărați pe categorii de produse:

Citește și: 150 euro reducere pentru Samsung Galaxy S21 + și Samsung Galaxy S21 Ultra pe Amazon

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *