Diverse inițiative sunt disponibile pe site-ul Samsung pentru cei interesați de achiziționarea unuia dintre produsele de marcă. Pentru cei care doresc să schimbe smartphone-urile, găsim cod de reducere valabil pe Samsung Galaxy S21, Samsung Galaxy S21 + este Samsung Galaxy S21 Ultra, la care se adaugă (din păcate fără a fi cumulativ) codul de reducere pentru Ziua Tatălui 5%. Site-ul oferă, de asemenea supraevaluare utilizat pentru achiziționarea Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A52 5G și Samsung Galaxy A72 și coduri de reducere suplimentare pentru categoriile dedicate de curățenie și produse pentru casă.

Să continuăm cu comanda și să aflăm totul în detaliu.

Samsung Galaxy S21 și multe altele: coduri de reducere pentru toată lumea

Să începem cu flagship-ul Samsung Galaxy S21, care poate fi achiziționat de la magazinul oficial la o reducere de 100 sau 150 de euro folosind codul “GALAXYS21„, Pentru a fi inclus în faza de cumpărare. Mai precis, este o reducere de 100 de euro pe Samsung Galaxy S21 și 150 pe Samsung Galaxy S21 + și Samsung Galaxy S21 Ultra.

La momentul scrierii pe site, există probleme de stoc, în special pentru modelul „compact” al seriei. Dacă sunteți interesat, puteți continua să urmăriți situația și să verificați modelele disponibile la următorul link:

Datorită inițiativei „Grab the Moment”, valabilă până la 28 martie 2021, este posibilă și utilizarea reducerii la magazinele fizice participante descărcând voucherul cu membrii Samsung. În toate cazurile este posibil să primiți căști gratuite Galaxy Buds Live (aici pentru detalii).

Dacă sunteți interesat să cumpărați altceva, puteți arunca o privire la cod de reducere dedicat Zilei Tatălui, valabil până la 22 martie 2021: tastând „SUPERDADDY”În domeniul dedicat puteți obține 5% reducere pe prețul total. Inițiativa nu este valabilă pe Galaxy A72 (SM-A725F), Galaxy A52 5G (SM-A526B) și Galaxy A52 (SM-A525F) și pe unele modele de televizoare. Puteți găsi toate detaliile în acest link (derulând în jos).

In plus cod de reducere “PED10” pentru a obține 10% reducere suplimentară pe o selecție de produse dedicate curățeniei și casei. Oferta este valabilă până la 31 martie 2021 și include multe produse: le puteți descoperi pe toate la această adresă.

Supraveghere cu noile Samsung Galaxy A52, A52 5G și A72

Samsung Galaxy A52, A52 5G este A72 au fost introduse în urmă cu doar câteva zile și în magazinul Samsung este posibil să profitați de supraestimarea pe smartphone-urile uzate. Cu Valoarea Samsung primesti până la 126 de euro în funcție de trimiterea smartphone-ului actual, chiar dacă este comparat cu aceeași inițiativă dedicată navelor majore, vorbim despre cifre puțin mai puțin invitate.

În ceea ce privește produsele Samsung, începem de la 121 de euro în numerar înapoi furnizat ca transfer bancar în cazul în care returnăm Galaxy S10e; scade la 100 de euro pentru Galaxy S9 + și 96,50 pentru Galaxy S8 +, dar există multe alte modele valabile (chiar și de la alte mărci). Promoția este valabilă până la 10 aprilie 2021. Pentru a afla totul în detaliu, puteți urmări linkurile de mai jos:

S-ar putea să vă intereseze: Recenzie pentru Samsung Galaxy S21 +

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *