Amazon oferă

Săptămâna ofertei de la Amazon continuă cu o selecție interesantă, unde un mini pc frumos cu un procesor AMD Ryzen 5 se remarcă printre diferitele propuneri. Nu trebuie subestimate nici măcar cele două produse Amazon, cum ar fi Kindle și Echo Dot, sunt bune, în timp ce pentru cei care caută un ceas inteligent există un cod de reducere frumos pentru Samsung Watch3.

Pentru a evita raportarea ofertelor obișnuite „false”, am decis să propunem o selecție limitată de Cele mai bune oferte ale Amazonului astăzi, 23 martie 2021. Ofertele sunt atent selectate manual de echipa noastră. Fără bot, promit.

Cele mai bune oferte ale Amazonului astăzi, 23 martie 2021

Înainte de a începe cu selecția de oferte, un mic sfat. Adesea acestea sunt oferte de fulgere sau produse cu disponibilitate limitată, este bine să fii mereu rapid când vezi și finalizezi achiziția, este importantă utilizarea aplicației oficiale Amazon. În mod similar, unele oferte pot oferi clienților Amazon Prime cele mai bune oferte Amazon Prime. Dacă nu aveți abonament, puteți încerca Prime gratuit timp de 30 de zile dând clic aici.

Beelink GTR Mini PC AMD Ryzen

AMD Ryzen 5 Mini PC frumos se remarcă printre cele mai bune oferte ale Amazon de astăzi, 23 martie

Mini PC-ul Beelink GTR cu procesor AMD Ryzen 5 3550H este un aparat foarte frumos. Procesorul integrat este cel din seria H cu PDP ridicat, acest lucru permite mini PC-ului să se exprime în cel mai bun mod posibil și nu limitează niciodată performanța. În rest, este o mașină foarte completă, cu multe porturi disponibile, conexiuni bune precum Wi-Fi 6 și ceea ce nu trebuie subestimat, este complet actualizabil.

Beelink GTR Mini PC AMD Ryzen pentru 509 euro în loc de 599 euro

Kindle Paperwhite

AMD Ryzen 5 Beautiful Mini PC se remarcă printre cele mai bune oferte ale Amazonului astăzi, 23 martie 2

Kindle Paperwhite nu este oferit des, dar atunci când apare, ar trebui să fie luat fără să vă gândiți de două ori. Este cea mai populară soluție pentru a citi cărți electronice cu un confort maxim, fără distrageri (este versiunea fără reclame) și cu un ecran E Ink de înaltă calitate. Există reglarea automată a luminozității, există rezistență la apă și praf, Wi-Fi și o multime de autonomii care fac citirea și mai plăcută.

Kindle Paperwhite pentru 109 euro în loc de 139 euro

Echo Dot 3gen

AMD Ryzen 5 Lovely Mini PC se remarcă printre cele mai bune oferte ale Amazonului astăzi, 23 martie 3

Se vinde și noul Echo Dot de la Amazon în a treia generație. El este un mic asistent vocal capabil să fie un suport foarte valid pentru casa inteligentă cu ajutorul unui Alexa din ce în ce mai inteligent și integrat. Calitatea audio s-a îmbunătățit mult de la generație la generație, chiar și designul este din ce în ce mai curat și trebuie admis că LED-ul are acea atingere futuristă care face ca întregul mediu de acasă să fie mai modern.

Echo Dot 3gen pentru 24 de euro în loc de 49 de euro

Samsung Galaxy Watch3

AMD Ryzen 5 Lovely Mini PC se remarcă printre cele mai bune oferte ale Amazonului astăzi, 23 martie 4

Samsung Galaxy Watch3 este un ceas inteligent foarte interesant, are un design elegant, rafinat, cu fețe de ceas dinamice și foarte bine îngrijite. Dincolo de estetică, însă, există mult mai mult, există un dispozitiv care este capabil să fie un suport valid în activități sportive și pentru unele operațiuni de integrare a smartphone-urilor. Sistemul de operare studiat de Samsung reușește să extindă posibilitățile acestui ceas inteligent care se dovedește a fi una dintre cele mai concrete propuneri de a fi cuplat cu un smartphone Android. Există un cod de reducere: SAMSUNGWATCH care scade și mai mult prețul.

Samsung Galaxy Watch3 pentru 269 euro în loc de 319 euro cu un cod de reducere SAMSUNGWATCH

Dacă nu ați găsit oferta pe Amazon pe care o doriți în selecția Cele mai bune oferte ale Amazon din 23 martie 2021, nu trebuie să vă faceți griji, avem multe altele. Aceasta este o selecție atentă a ofertelor Amazon, dacă doriți să aruncați o privire mai profundă asupra tuturor ofertelor ascunse și a nișei Amazon (cu oferte Amazon utilizate, de asemenea) puteți urmări Prețurile noastre Telegram. echipa noastră. Dacă, pe de altă parte, vă place să căutați singuri pe Amazon oferte de zi, nu mulți știu că aceasta este pagina pe care o căutați.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *