Cu actualizarea One UI 3.1 Samsung LED Android 11 chiar și pe smartphone-urile ușor datate și alte dispozitive din familia Galaxy vor primi cea mai recentă versiune de Android până la sfârșitul anului.

din pacate Samsung Galaxy A7, Galaxy A8 este Galaxy A8 + Chipset-ul Exynos 7885 din 2018 va fi exclus din actualizare, așa că nu mai rămâne decât să recurgeți la el modding.

Port complet al firmware-ului One UI 3.1 Samsung Galaxy M31 este acum disponibil pentru smartphone-urile menționate mai sus datorită ROM-ului personalizat numit „TreeUI” convertit de către membrul XDA Senior VDavid003.

ROM-ul personalizat permite, de asemenea, utilizatorilor să pornească cu ușurință o imagine generică a sistemului Android 11 pe aceste smartphone-uri, totuși ROM-ul este încă în versiune beta, deci nu totul funcționează corect.

De exemplu, aplicația Samsung Samsung nu funcționează deloc, cum ar fi deschiderea feței și controlul intensității torței, precum și funcționalitatea NFC pe un Galaxy A7, deci este util să evaluați dacă aceste limitări sunt acceptabile înainte de a instala ROM-ul.

Cum se instalează Android 11 cu UI 3.1 One pe Samsung Galaxy A7, Galaxy A8 și Galaxy A8 +

Ca de obicei, trebuie să deschideți bootloader-ul și să instalați TWRP înainte de a clipi ROM-ul personalizat. Pentru a afla mai multe despre caracteristici și despre cum să descărcați și să instalați ROM-ul, puteți vizita site-ul pagina de referință publicat în forum XDA.

Citește și: Cele mai bune smartphone-uri Samsung: ratingul din martie 2021

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *