Vești bune pentru proprietarii de Telefon ASUS ROG 3 este Huawei FreeBuds Pro, în primul caz mai ales dacă se ține de programul de testare. De fapt, smartphone-ul pentru jocuri începe să primească Android 11 beta începe cu un număr mic de utilizatori, în timp ce actualizarea căștilor este pe drum Stabilitate Bluetooth.

Noua actualizare ASUS ROG Phone 3 în versiune beta

Pe măsură ce succesorul se pregătește să debuteze pe piață, Telefon ASUS ROG 3 începe să primească Android 11 în cadrul programului beta și începe cu un număr mic de utilizatori. Lansarea este pentru versiunea 18.0410.2101.80 și necesită puțin peste 1 GB de descărcare.

Printre noutățile care vin cu Android 11 găsim o gestionare îmbunătățită a permisiunilor aplicațiilor, afișarea diferită a notificărilor, chat-urile „cu bule”, îmbunătățiri din partea securității, aplicații de sistem reînnoite (inclusiv Manager fișiere, calculator, ceas, galerie, înregistrator etc. etc.), funcția PowerMaster pentru baterie și multe altele . La bord, desigur, se află și versiunea actualizată a ROG UI, o interfață derivată din ZenUI concepută special pentru seria de produse de jocuri.

Actualizare ASUS ROG Phone 3 Android 11 beta

Nu există încă știri oficiale cu privire la lansarea unei versiuni beta publice și la calendarul versiunii stabile, dar vă vom ține la curent.

Noua actualizare Huawei FreeBuds Pro

Actualizare distribuție și pentru Huawei FreeBuds Pro, trecând la versiune 1.0.0.356. Adevăratele căști fără fir primesc vești care pot fi pe placul proprietarilor: găsim îmbunătățiri în ceea ce privește stabilitatea conexiunii Bluetooth și a încărcării.

Descărcarea necesară este de doar 2,75 MB, dar asigurați-vă că nu rămâneți fără baterie pe smartphone-uri și căști pentru a evita problemele.

Cum se actualizează ASUS ROG Phone 3 și Huawei FreeBuds Pro |

Actualizarea la Android 11 pentru ASUS ROG Phone 3 se referă în prezent doar la un număr mic de utilizatori care participă la programul beta. Deocamdată nu este nevoie să consumați butonul de căutare manuală în setările sistemului, ci ceva mai multă răbdare.

Pentru a actualiza Huawei FreeBuds Pro, trebuie să deschideți aplicația AI Life pe smartphone și să căutați versiuni noi prin meniul corespunzător. Spuneți-ne dacă ați observat îmbunătățirile promise de la casa chineză.

Ați putea fi, de asemenea, interesat de: ASUS ROG Phone 5 Review

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *